Da, îmi place când aud manele-n tren

Mie, personal, îmi place când lumea pune muzică în tren. Nu are rost să discutăm de genurile muzicale sau de artiști, pur și simplu îmi place să aud sunete în jurul meu. E o chestie simplă care îmi amintește că suntem înconjurați de oameni ca noi și că nu am ajuns să trăim într-un comunism futurist, rece, plin de roboți.

Îmi place să aud un difuzor care emite puțin zgomot într-un vagon rece de tren, plin de necunoscuți. Îmi place să văd că persoanele din jurul meu știu să se distreze, iar dacă boxa aia reușește să le rodească un zâmbet pe chip, fuck it, dă-o mai tare! M-am săturat să am în jurul meu oameni crispați, fără pic de viață în ei. M-am săturat să aud că trăim într-o societate plină de pensionari.
Da, boss, dar io nu merit confort? Treb’ să îi suport pe alții? Da, trebuie să îi suporți! De aia e transport în comun, pentru că ne suportăm între noi. Dacă voiai confort 1, în momentul ăsta erai pe bancheta mașinii și plăteai mai mult pentru condiții, dar stai pe un pseudoscaun al CFR.
Nici eu nu suport să le miros altora transpirația în mizeria aia de TCE, dar nu pot să îi expediez cu forța în duș. Poate nici alții nu te suportă pe tine din diverse motive, dar nu au ce să îți facă, pentru că și tu, asemenea lor, ai plătit pentru acel serviciu. Nu putem niciodată să fim toți mulțumiți, așa că măcar hai să nu ne mai stresăm aiurea și să nu ne mai inducem faptul că avem o viață de rahat. Singuri ne aducem lumină în viață.

UPDATE! Am uitat să vă anunț că azi am început oficial experimentul MANKIQ. Dacă vrei să știi ce înseamnă asta, urmărește-mi instastoryurile pe @dinu.bog.

Reclame

Un gând despre „Da, îmi place când aud manele-n tren

Tu ce părere ai..?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.