D-ale mele

Cum să faci live la volan fără să îi omori pe alții

Salut! Dacă ai intrat să citești articolul ăsta la modul serios, cel mai probabil ești un bou care mai devreme sau mai târziu va sfârși cu mașina într-un pom, pentru că voiai să vezi dacă ai genă de pilot de formula 1. Cu toate astea, am hotărât să public textul ăsta ca să mă asigur că nimerești pomul, nu o mașină cu oameni nevinovați.

Să zicem că ești unul din țăranii ăia care mai nou are internet la sat și care a descoperit că e plin de fani pe Facebook, așa că vrei să faci un live în timp ce conduci, ca să vadă toată lumea că tu nu mergi pe jos ca săracii. Reamintesc că dacă apeși butonul de live la volan ești un bou care își merită copacul mai ceva ca Lică Sămădăul (nu îți bate capul).

Uite, în schimb, cum să faci live de la volan fără să îi lași pe alții fără familie sau fără viitor:

Pasul 1. Cumpără-ți un suport de telefon, d-ăla care se pune pe parbriz. Uite aici link de pe eMag. Costă maxim 20 de lei, dă-l drecu’, la valoarea ta…

Pasul 2. ÎNAINTE să pornești la drum, fixează telefonul în suport, cu camera spre parbriz sau spre tine, în funcție de prioritățile tale. Pornește live-ul, dar nu înainte să dai telefonul pe silențios și să îi dai luminozitatea cât mai mică.

Pasul 3. Andreea, ești în direct! Acum poți să conduci liniștit, fără să îți faci griji că fanii tăi nu sunt la curent cu locurile prin care umbli. Dacă ai un subiect interesant (mă îndoiesc), poți să începi un monolog pe marginea lui, atât timp cât nu te uiți în telefon, ci la drum. 

Nu trebuie să răspunzi la întrebările pe care ți le adresează fanii. Ce… Dragnea răspunde la toate întrebările pe care le primește la conferințele de presă? Păi nu… ce, tu ești mai prost decât Dragnea?

Concentrează-te, boss… dacă faci ce ți-am zis, vezi că te lasă și gaborii în pace, e verificată treaba, plus că dacă pui telefonul cum te-am învățat eu, poți să îi filmezi cum se oftică că ești prea șmecher pentru tehnica lor!

Reclame
Standard

Tu ce părere ai..?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.