D-ale mele

Cum pun în echilibru #StareaDeVacanță și #FebraBacului?

Deși sunt în febra bacului, gândul tot la vacanță îmi stă. Pentru mine, vara vine de fiecare dată cu un conflict interior: nu știu ce să aleg dintre mare și munte. Îmi place marea că na, ai apă, soare, mai stai la o terasă, e cald… dar la fel de mult îmi place și la munte… e răcoare, aer curat, am pe unde să mă plimb.

Oricum, mă bucur că nu sunt singurul în situația asta. Fiind o alegere importantă, avem alături pe cineva care încearcă să ne ușureze munca și să ne ajute să alegem mai ușor o variantă de concediu. Acel cineva este, de această dată, AFI Ploiești, care își pregătește clienții pentru concediul binemeritat și îi ajută să facă alegerea corectă dintre mare și munte. Clienții AFI Ploiești au șansa de a câștiga una dintre cele două excursii (una la mare și una la munte, bineînțeles), dar și alte surprize, pentru că în joc sunt puse și alte premii garantate..

Faza e destul de simplă: dacă ești client AFI Ploiești, faci cumpărături ce cumulează minimum 300 de lei (din aceeași zi) și te inscrii la  unul dintre cele două Info Desk-uri ale mall-ului,intri automat în tragerea la sorți pentru o excursie la munte sau la mare. Pe lânga asta, ți s-a pregătit și o roată a norocului cu premii instant, care te așteaptă pe http://www.afi-ploiesti.ro.

Mai mult de atât, ca să intri direct în „Starea de vacanță”, în perioada 4 iunie – 20 iulie, AFI Ploiești a amplasat la parterul mall-ului o plajă ce recrează atmosfera specifică unei insule exotice. La etaj, în schimb, începe aventura pentru cei pasionați de peisajele montane. Șmecheria e că în ambele locuri vei avea experiențe demne de vacanță. Hai să detaliem puțin…

Plaja AFI Ploiești este locul în care te poți răcori cu un pahar de limonadă cu fructe, preparat cu brut de lămâie și siropuri naturale din fructe, oferite de Laurul, cel mai longeviv brand românesc de siropuri. S-ar putea să îți fie cam greu să te decizi, pentru că ai ceva opțiuni (căpșuni și soc, trandafiri, cocos și mentă, fructe de pădure și portocale, mentă și trandafir, cocos și căpșuni).

gata.jpg

Trecem la zona muntoasă de la etajul mall-ului, unde vei putea retrăi momentele frumoase din copilărie, în care excursiile la munte erau una dintre cele mai așteptate activități ale verii. Îmi amintesc că atunci când mergeam cu colegii la munte, până nu eram negru de noroi din cap până în picioare, nu veneam acasă. Well, de data asta nu o să te murdărești.

În schimb, în zona muntoasă, cei mici vor putea participa la o serie de activități alături de Cercetașii României, care îi vor învăța cum să își pregătească bagajul pentru excursie, cum se fac diferite tipuri de noduri și la ce folosesc ele, cum să folosească busola pentru orientarea în spațiu, dar vor afla și lucruri noi despre faună și floră. Pe Cercetași îi găsești în mall pe 23 iunie, 7 iulie și 14 iulie (intervalul 12:00 – 15:00).

 

gata_1.jpg

Ca să fie totul cât mai organizat, în cazul în care vrei să vii cu cel mic la activitățile Cercetașilor, va fi nevoie de o înscriere la eveniment. Părinții trebuie să trimită un mesaj privat pe pagina de Facebook AFI Ploiești cu numele și prenumele lor și numărul copiilor din dotare (4-12 ani).

  • Pentru 23 iunie, înscrierile se fac în perioada 18 – 22 iunie, între orele 09:30 – 18:00;
  • Pentru 7 iulie, înscrierile se fac în perioada 2 – 6 iulie, între orele 09:30 – 18:00;
  • Pentru 14 iulie, înscrierile se fac în perioada 9 – 13 iulie, între orele 09:30 – 18:00.

Mai departe, organizatorii se vor ocupa de absolut tot, tu îți vei putea savura liniștit limonada la parterul mall-ului.

Termin și eu cu bacul și, indiferent de rezultat, din vacanță nu mă mai scoateți, să fie clar!


Articol advertorial.

 

Reclame
Standard

Tu ce părere ai..?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.