Aventurile lui Jenel

Ep. 3 – Dă în ea că nu dai în mă-ta

Episodul 3 • 8 Iunie 2018

Pe Jenel îl găsești prin mall-uri, pe stradă, chiar și în supermarketul de la colț. El se consideră un bărbat adevărat, unul puternic, încrezător în forțele proprii, cu ceafa mai lată decât fruntea și cu un maieu mult mai mic decât burta de care dispune.

Jenel caută mereu să fie respectat, tocmai pentru că în copilărie a fost ultimul fraier, cel mai probabil. La fel de probabil, prietenii lui îl văd exact ca în copilărie. Totuși, ca să își contureze imaginea de băiat rău și puternic, Jenel îi mai arde câte o palmă peste moacă prostituatei cu care umblă zilnic și al cărei nume îl are tatuat cu majuscule pe gambă.

Jenel nu ratează nicio ocazie să strige „fă” cât de tare îl țin mușchii diafragmei la dragostea vieții lui și să se joace romantic în părul ei… în timp ce îl are prins în jurul mâinii. Mă rog… fiecare își demonstrează iubirea cum știe mai bine.

Mereu am găsit interesant faptul că gagica nu renunță niciodată la Jenel și parcă îl iubește mai mult ca niciodată. Când te iei de el că o bate, tot ea sare cu gura.

Cercetătorii britanici au declarat că în majoritatea cazurilor, merțanul pe gaz sau lanțul de aur din jurul gâtului sunt principalele motive pentru care prietena lui Jenel îi acceptă comportamentul și chiar îl încurajează. 

Așadar, fetelor, nu fiți materialiste dacă nu acceptați să stați numai cu ochii vineți.

Atât pentru azi, ne auzim vinerea viitoare!


Seria „Aventurile lui Jenel” este o succesiune de articole tip pamflet bazate pe produsele societății în care trăim. Inspirat din fapte reale, Jenel e tipul băiatului pe care l-ai întâlnit cu siguranță în viața cotidiană, dar care nu ar trebui să devină un model de urmat pentru nimeni. Dacă textele din această serie reușesc să tragă un semnal de alarmă și să producă o schimbare cât de mică, eu mi-am atins scopul.
Citește mai multe despre Jenel!

Reclame
Standard

Tu ce părere ai..?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.