D-ale mele

Noul scandal de la Cuza: două tabere se ceartă, iar subiectul devine victimă comună

Ieri a început un nou circ într-un liceu din Ploiești. Problema de această dată a izbucnit de la faptul că un părinte participă la orele de curs deoarece copilul său este nevăzător, un motiv pentru care orice părinte ar fi de acord să renunțe la treburile zilnice pentru a-și ajuta odrasla. Nu dau multe detalii, a avut cine să dea. Situația mi se pare una extrem de delicată, una în care multe persoane „forează” agresiv pentru click-uri.

Am stat de vorbă cu reprezentanți ai ambelor tabere, unii susțin că elevii au ceva cu părintele respectiv și că de aceea a pornit tot scandalul, alții susțin că părintele se implică prea mult în viețile celorlalți elevi și că din cauza acestuia copilul în cauză nu se poate integra corespunător în colectiv. Chiar nu e treaba mea să mă bag în cearta voastră și nu e nici treaba altora.

Vă spun numai că prin toate aparițiile în presă, prin toate share-urile pe interneți și prin certurile astea publice îi faceți rău tot lui R., copilul pe care ambele tabere încearcă să îl protejeze. Rezolvați-vă treburile în ograda voastră și nu mai implicați jumate’ de oraș că nu are băiatul ăla nicio vină. 

Foto: timesnewroman.ro

Reclame
Standard

Tu ce părere ai..?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.