D-ale mele

De ce consider că Bucălae a procedat corect la iUmor

Dacă am ajuns să scriu despre show-uri de televiziune, pregătiți-vă pentru că poate în curând o să scriu și despre bravo ai stil! Mă rog, nu sunt genul care se uită prea mult la televizor, dar de data asta am ales să văd finala iUmor. Sincer am mizat pe băiatul ăla slab, puțin grizonant (poate am empatizat puțin cu el, că mai mult de șaptej’ de kile nu am și încep să albesc) pe nume Radu Bucălae.

Radu Bucălae e un comediant pe care eu îl consider îndeajuns de șmecher încât să își câștige pâinea din așa ceva. În orice caz, sigur l-ați mai văzut pe la TV în producțiile care încurajează tipul ăsta de comedie și, unii dintre voi, probabil și pe scenă. Eu sunt împăcat că l-am văzut și live.

Radu Bucălae a venit la iUmor că poate scoate și el un ban și mai își face puțină reclamă, lucru ce nu e deloc greșit. Din contră, mi se pare chiar în regulă. Probabil se aștepta, probabil că nu, Bucălae a ajuns în finală. Pentru cine a văzut ediția, Bendeac spera să nu repete glumele pe care același Bucălae le-a avut într-un spectacol la Sala Palatului. Bucălae nu a repetat glumele alea, a venit cu ceva nou. Sau, mă rog, ceva cel puțin nemaiauzit de neplătitorii de bilete.

Radu Bucălae a făcut atât sala, cât și juriul să râdă. Scopul emisiunii a fost atins. La finalul numărului, juriul i-a cerut lui Bucălae să mai bage câteva glume, pe motiv că a fost numărul bombă, dar în același timp a fost prea scurt. E, aici e interesant! Bucălae a refuzat oferta juriului și nu a primit dreptul să fie votat de telespectatori. E posibil ca ăsta să fie unul dintre motivele pentru care Bucălae nu a ajuns în etapa votului, sau e posibil să nu fie. Singurul lucru cert e că Radu Bucălae are coa*e și că a știut cum se vinde marfa.

Nu e Bucălae comediantul meu preferat, nu e nici măcar pe locul doi în topul personal, dar pentru atitudine îl respect sincer. Bendeac și Cheloo pot să îl mai viziteze pe la spectacole și să plătească biletul dacă își doresc să audă mai multe glume.

Să o luăm și pe cealaltă parte. Dacă Bucălae accepta să zică mai multe glume… și mai multe… și mai multe, intra la vot, dar tot nu câștiga ăia 20.000? Păi Bucălae pleca acasă fără bani și fără glume, pentru că din moment ce-ți aude toată țara glumele, nu te aștepta să mai vină cineva la spectacole contracost să asculte aceleași poante. Să fim puțin realiști, vă rog.

Poate ați observat că i-am repetat obsesiv numele lui Radu Bucălae (am făcut-o iar). E pentru că vreau să îi rețineți numele, pentru că sunt de părere că puteți să alegeți ca în schimbul unui film la cinema să vedeți un stand-up de calitate. Nu, Bucălae nu mi-a dat niciun ban pentru articolul ăsta. Poate îmi dădea dacă apuca să fie votat. Hai că mă opresc aici.

Reclame
Standard

Tu ce părere ai..?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.