Am fost zilele trecute la Focșani, inițial pentru festivalul de blues care, pentru câteva zile, a transformat municipiul într-un important punct cultural al țării. Dar ulterior mi-am dat seama că am cum (și cu cine) să mă distrez și în restul timpului, când scena mare din centru era goală.

Nu am mers ca fotograf la fest, cum a făcut Moldo, deși recunosc că le-am adresat organizatorilor o propunere de colaborare, însă încă nu am primit niciun răspuns concret, nici c-ar fi da, nici că n-ar fi deloc, so am făcut poze cum am putut și eu, mai cu japca, mai de pe margine, pentru că treceam cu greu de paznicii de la festival ca să ajung pe scenă sau în locurile destinate numai staff-ului. Da’ și când ajungeam acolo!

Am fost la festival și cu Tănase de la #SDV, dar și cu alți colegi de acolo, însă am fost racolat la scurt timp după de R. și am rămas la ea pe toată durata festivalului. Anyway, nu mă lungesc cu vorba, pentru că o fotografie valorează cât o mie de cuvinte, cum s-ar zice. Am atașat mai jos pozele pe care le-am publicat și pe facebook-ul blogului la care trebuie să îi dați musai un like! Cine știe, poate la anul mă împrietenesc mai bine cu băieții de la Focșani Blues Festival și mai pun niște poze.

Click aici să vezi toate fotografiile de la Focșani Blues Festival!

collage

Reclame

Tu ce părere ai..?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.