Miercuri, 30 august. Angajații TCE Ploiești declanșează grevă spontană. Toate mijloacele de transport în comun se întorc la depou sau autobază. Sute de ploieșteni lăsați cu ochii în soare fără ca măcar să fie anunțați. Toate astea se petrec la scurt timp după ce societatea a scumpit teribil tarifele fără să aducă nimic nou în schimb.

Ploieșteni care au plătit abonamente după noile tarife sunt lăsați să aștepte ca ultimii proști în stațiile de autobuz, iar.

Încă de la începutul verii, eu am început să merg pe jos. Am zis să nu fac publică chestia asta ca să nu semene în niciun fel cu un boicot, dar cred că a venit momentul să vă invit să mergem mai mult pe jos și mai puțin cu autobuzul.

Îmi pare sincer rău că s-a ajuns în punctul ăsta, dar nu mai suport să aud apropiați de-ai mei cum se plâng zilnic de condițiile transportului public în comun din comuna Ploiești.

Ne vedem pe stradă, la pas. Nu durează nici mult să ajungi dintr-un punct în altul al orașului, nu mai e nici foarte cald în perioada asta, nu face rău nici la sănătate și nici la portofel, ba din contră, face bine.

Din banii economisiți, în caz de ploaie, bagaje, catastrofe naturale sau mai știu eu, luați un taxi. Ajungeți și mai repede, dați și mai puțin, călătoriți și mai confortabil.

Adică eu așa vă propun. Voi faceți ce vreți. Eu fac asta de vreo trei luni și mi-a fost bine de fiecare dată.

Reclame

Tu ce părere ai..?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.