La ora la care scriu textul ăsta, absolut toată lumea doarme pe unde a apucat. Absolut toți și-au găsit un loc ok de dormit. Mai puțin P., care doarme pe gresia din bucătărie, dar el e fericit chiar și așa. E de înțeles să fie obosiți, mi-au făcut o surpriză destul de frumoasă și bine organizată. O să încep să povestesc de la capăt, ca să nu mă luați că-i clickbait.

Eu am preferat să nu îmi fac o petrecere de majorat din aia cum fac toți. Cum nu îmi place să amestec grupurile din care fac parte, am preferat să fac câte un mini-majorat cu fiecare cerc în parte, serbându-mi majoratul timp de o săptămână, iar la final să închei cu plecarea la mare.

Așadar luni am ieșit cu colegii incomozi să bem și să mâncăm. A fost o ieșire „ca în familie”, pentru că am ajuns să îi consider destul de apropiați, la cât timp petrec cu ei. M-au surprins plăcut cu o dronă pe care mi-o doream de ceva timp, ei știu cel mai bine câte povești cu drone le-am zis zi de zi.

Următoarele zile am făcut cinste unor foști colegi, prieteni și așa mai departe, că de mult nu am mai stat de vorbă cu ei, iar joi ne-am mutat la casa din Strejnic și ne-am încumetat să dăm muzica puțin mai tare peste volumul moral și probabil legal.

În jur de 5 seara 2F. + M. + H. m-au ridicat de acasă tot cu bașii aproape să crape, în timp ce P. le-a facilitat transportul lui G., C., M. și lui F. Nu o să vorbesc nici despre ce am făcut, nici despre ce s-a întâmplat, nici despre cum s-a petrecut. Las un video mai jos și vă lămuriți singuri.

Un singur lucru îl spun și recunosc public. Mereu mi-am dorit ca de ziua mea să fiu pus în situația în care să primesc atât de multe cadouri încât să nu am cum să le car acasă. Nu sunt materialist, ci prin cadouri mă refer la lucruri simbolice, amuzante sau chiar utile. Ajuns la Strejnic, nu știu cum au aflat ei de fantezia mea narcisistă de m-au bombardat cu o gloată de cadouri. Best birthday. Thanks guys, și prin guys mă refer și la familie, care a luat parte la dezmăț și care a făcut totul posibil.

Yap, v-ați prins. Nu sunt genul care să facă majoratul ăla clasic cu local, muzică și dans 🙂

Reclame

Tu ce părere ai..?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.