Dacă acum câteva luni am vorbit despre un fenomen des întâlnit în oraș, anume Jenel, astăzi vom vorbi despre Jeana. Cum adică cine e Jeana? 

Jeana e fata aia din liceul tău care atunci când se face mare vrea să devină Kim Kardashian sau altă „divă” plină de operații estetice, care mai are numai un petic de piele neatins de bisturiu, și ăla probabil în palmă.

Deși postează mesaje de genul „work until you no longer have to introduce yourself”, majoritatea habar nu au cum e să îți câștigi banii din muncă, singurele surse de finanțare fiind mami & tati. Ele sunt genul de persoane care le iau la mișto pe tipele din mall care împart pliante, fapt destul de ironic. Am discutat pe larg despre asta într-un alt articol. Ai legătura mai jos.


Citește și „Ziua împărțiți pliante prin Penny, prințeselor!”. A ajuns o rușine să îți câștigi cinstit banii?!


Continuând… toate se visează modele sau make-up artiste, pensatul fiind specialitatea lor, după cum se observă pe fețele Jeneilor masculi din anturajul lor. În materie de băieți, după postările de pe facebook, visează mai mult la mașini decât la persoane, pozele cu buchete de trandafiri pe banchetele mașinilor de lux fiind la ordinea zilei pe contul lor de socializare.

Buchete de genul mai întâlnim și în pozele cu ele. De puține ori sunt buchetele lor sau, dacă sunt, de la fel de puține ori sunt cumpărate de altcineva (vorbesc din experiență, am stat mult în preajma fetelor, cunosc). În toate pozele de genul adoptă o figură puțin speriată, privind cu disperare spre flori, niciodată spre cameră, de parcă nu ar fi spus cu câteva secunde înainte „fată, fă-mi și mie o poză”.


Citește și Băieți, nu mai fiți ca Jenel! Jenel e nasol!


Sunt fetele alea pe care le vezi zilnic, cel puțin patru ore, în pub, stând pe un suc sau, în cazul în care mami ia salariul, pe o limonadă. Știi asta pentru că toate story-urile lor de pe snapchat, instagram, facebook, calendar și ce-o mai fi sunt compuse numai din selfie-uri de la terasă.

Au mereu aceeași poziție și același unghi. Nu m-ar mira să aibă în geantă, pe lângă iphone și pe lângă chiloții ăia calvin klein la care tot dau share, o riglă și un raportor cu care să măsoare din ce parte trebuie făcută poza. Asta evident pentru că din altă poziție nu arată decent deloc.

Cine a spus că pițipoancele nu evoluează a fost prost. Avem zilnic exemplul pe facebook.

În cazul de față, Jeana este un personaj fictiv, însă, din păcate, este inspirat din fapte reale. Fetelor, nu că aș avea ceva cu voi, dar începeți să semănați din ce în ce mai mult unele cu altele și vă inspirați prea mult din revistele străine.

Fiți diferite! Originalitatea e la modă în ziua de azi.


Și dacă îți place ce am scris mai sus, dă-mi și mie un like pe Facebook ca să știu că ești pe acolo.

Reclame

Tu ce părere ai..?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.