În ultima vreme, antreprenoriatul a devenit la modă prin Ploiești, mai ales printre tinerii dornici să își înceapă propriul biznis. De la poze de facebook, la tuns și până la făcut brățări, ăștia mici (de-o seamă cu mine) își vând marfa cum se pricep și ei. Șmecheria acum nu mai e să câștigi bani de la mămica și tăticu’, ci direct de la… client 🙂 

Inițiativele de genul le încurajez cu multă plăcere și am încercat să îi promovez pe colegii mei de generație și în rândul celor mari, pe ziarul INCOMOD. Mă bucur mult când văd că mai apare câte cineva din anturajul meu care face și alte lucruri în afară de stat toată ziua degeaba.


Poți să citești și „Ziua împărțiți pliante prin Penny, prințeselor!”. A ajuns o rușine să îți câștigi cinstit banii?!


Articolul ăsta e adresat acelor persoane. De cât timp visați propriul vostru birou de unde să lucrați, să vă dezvoltați mica afacere? Dar un birou cu toate dotările necesare? Dar un birou cu toate dotările necesare, aflat în centrul orașului? Să mai zic? Bine. Dar un birou cu toate dotările necesare, aflat în centrul orașului, cu colegi mișto?

Dragoș, și el antreprenor de fel, a lansat în Ploiești un concept care, sper eu, să unească cât mai mulți antreprenori din zonă. Vorbim despre Hub23, un loc unde poți să vii cu lucrurile tale de antreprenor și să lucrezi, indiferent de domeniul în care activezi. Partea cea mai tare e că ai colegi care, la fel, vin să lucreze la birourile lor, numai că ei activează în alte domenii, ceea ce înseamnă că dacă ai nevoie de o informație din domeniul psihologiei, juridicului sau mai știu eu, sigur dai pe acolo de un psiholog sau de un avocat. 

Comunitatea Hub23 e în continuă creștere, așa că e momentul potrivit să îi spui lui Dragoș că vrei și tu să intri în joc. 

A… și apropo de joc. E garantată și distracția aia între colegi. Echipa Hub23 deja pregătește activități pentru comunitatea hub-ului. 

Reclame

Tu ce părere ai..?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.