Am tot văzut de vreo câteva săptămâni încoace mii de rant-uri (vorbe de nașpa) pe net despre kendame si spinnere, că vai ce distruși sunt copiii care le folosesc, că sunt niște porcării, că generația Facebook ș.a.m.d. Cinci motive pentru care vă contraziceți singuri:

1. „Porcăriile” astea sunt doar niște jucării

„Porcăriile” astea sunt doar niște jucării, și ar trebui să realizați că sunt la fel de idioate ca și cele cu care vă jucați voi la vârsta lor. Ar trebui să vă permiteți să comentați doar dacă ați avut o copilărie fără nicio porcărie de jucărie, ceea ce e super puțin probabil, având în considerente toate bucățile de plastic cu care ne-am jucat cu toții.

2. „Eu la vârsta lor nu stăteam atâta pe net”

Pentru că motivul vostru este „eu la vârsta lor nu stăteam atâta pe net”. Adevărat, dar vrei să știi de ce? Pentru că nu aveai, sau nu aveai ce să faci pe el. Pentru că dacă aveai, te jucai Super Mario pe Miniclip, nu stăteai pe Facebook, că abia îl lansaseră ăia în SUA. Îți zic eu, că dacă puteai, stăteai și tu la fel de mult. Că doar d-asta aveai ID de mess de la 5 ani. Deci copiii ăștia sunt proști pentru că destinul le-a dat să se nască mai târziu, nu?

3. Se afișează pe net cu jucăriile, că tu cu kendama în sine nu ai nimic de fapt

Pentru că ți se par cretini din cauza faptului că se afișează pe net cu jucăriile, că tu cu kendama în sine nu ai nimic de fapt. Bun, dar lasă-mă să-ți zic că tot tu ai share-uit poza cu cartea aia Duel Masters, că îți e tare dor de vremurile alea. Și acum te întreb, nu te afișezi și tu tot cu o „jucărie” pe net?

4. Da, dar cărțile alea îți dădeau de gândit, era cu strategie, nu erau doar o bilă pe un lemn

Pentru că acum te gândești că „da, dar cărțile alea îți dădeau de gândit, era cu strategie, nu erau doar o bilă pe un lemn”. Desigur, pentru că Duel Masters au fost singura ta ocupație. În niciun caz nu te-ai jucat cu plușuri sau alte jucării care sunt doar niște materiale cusute și căptușite. Că doar ce îți pot da de gândit?

5. Pentru că evoluția tehnologiei ți se pare regretabilă, faci pe superiorul în fața unor copii de 10 ani 

Pentru că evoluția tehnologiei ți se pare regretabilă, pentru că gândești subiectiv și încerci să faci pe superiorul în fața unor copii de 10 ani care doar se distrează. Te deranjează că ei stau pe net, dar tu te plângi pe feed-ul de Facebook. Îi vezi jucându-se cu spinnerele pe stradă, iar tu îi fotografiezi și îi pui pe Instagram. Și când vezi un băiat mai mic stând pe telefon, of, generațiile astea!

D-asta sunteți ipocriți, pentru că ați fost și voi în ipostazele astea și pentru că, dacă erați de vârsta lor acum, făceați același lucru.

Victoria Robu

Reclame

Tu ce părere ai..?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.