Hei, Adi. Poate îți era dor de o scrisoare din aia cum obișnuiam eu să îți scriu. Hai să îți povestesc ceva, apropo de evenimentele mega-recente din Guvern. În anul 2015 m-am întâlnit cu d-l. Sorin Cîmpeanu, la vremea aia Ministru al Educației și Cercetării Științifice. Om fain, învățat. Am discutat cu dânsul, ne-am cunoscut, am păstrat legătura. La puțină vreme după, Cîmpeanu a părăsit funcția de ministru.

Eu și d-l. Sorin Cîmpeanu, iulie 2015

La finalul lunii mai, anul ăsta, am mai dat o tură prin Guvernul României. I-am întâlnit pe miniștrii din cabinetul Sorin Grindeanu. A fost o experiență plăcută. La mai puțin de o lună după, miniștrii din cabinetul Grindeanu și-au dat demisia. Toți. Sau aproape toți. 

photo5917998131528706603
Eu și doamnele Lia Olguța Vasilescu și Grațiela Gavrilescu, mai 2017

L-am întâlnit și pe d-l. Mihai Busuioc, Secretarul General al Guvernului, care mi-a fost ghid prin clădirea Guvernului și căruia îi port respect și recunoștință. Am păstrat legătura și cu dânsul și îi mulțumesc, din nou, pe această cale pentru tot ce a făcut pentru mine. Domn’ Busuioc a părăsit Guvernul la puțin timp după ce Cabinetul Grindeanu a rămas fără miniștri.

WhatsApp Image 2017-05-31 at 20.23.52
Eu și d-l. Secretar General al Guvernului, Mihai Busuioc, mai 2017

În aceeași perioadă l-am întâlnit și pe Prim-ministrul României, Sorin Grindeanu. Momentan a rămas în funcție, dar având în vedere evenimentele recente, tare mi-e că o să revin cu un update la articolul ăsta.

UPDATE-UL PROMIS. Prim-ministrul Grindeanu a fost demis (21 iunie).

Eu și d-l. Sorin Grindeanu, mai 2017

Am stat și m-am gândit. Noi doi, Adi, încă nu avem poză. Mama a spus că ar fi vina mea, cum că sunt un fel de pisică neagră când vine vorba de administrația publică. Ai grijă să nu ne întâlnim prea curând, că efectele sunt clare.


Dacă vrei punct de vedere, poți să îl trimiți la următoarea adresă de e-mail: dob.reaction@gmail.com

Acest text este un pamflet şi trebuie considerat ca atare! Nu dorim să aducem atingere demnităţii, imaginii sau altui drept fundamental al oricărei persoane!

Reclame

Tu ce părere ai..?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.