În perioada 27-28 mai, tinerii din Râmnicu Vâlcea pot participa la AMC Fest, un festival ce va avea loc în incinta Colegiului Național de Informatică „Matei Basarab” Râmnicu Vâlcea, scopul principal al evenimentului fiind dezvoltarea personală a acestora.

În prima zi de festival, începând cu ora 11:00, speakeri din toată țara vor veni în Râmnicu Vâlcea pentru a le prezenta tinerilor vâlceni domeniul în care în prezent activează, sau domeniile pe care aceștia le cunosc cel mai bine, pentru a se orienta în vederea unei viitoare cariere.

În cea de-a doua zi de festival vor fi organizate workshop-uri din diferite domenii, cum ar fi teatru, fotografie, cercetășie, spiritualiate și space painting, pentru a concretiza cunoștințele acumulate anterior.

„AMC fest este despre oameni și povești, despre educație nonformală și distracție, despre sclipici și zâmbete, despre pasiuni și curaj, despre a te juca și a risca, despre tânărul unic și potențialul său nelimitat. 2 zile, 3 fondatori, 5 speakeri excepționali și 5 workshopuri”, a spus unul dintre organizatorii festivalului despre proiectul pe care îl derulează.

AMC Fest a avut loc până acum în județul Vrancea, iar în prezent se află la cea de-a doua ediție. Vă țin la curent. Vezi mai jos imagini de la prima ediție:

 

 

Reclame

Tu ce părere ai..?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.