Pe durata șederii mele în Focșani am fost cazat la o pensiune din zona de nord a municipiului. Personalul de la Casa Rustica a avut grijă să nu dorm în gară în aceste 24 de ore în care am încercat să trăiesc asemenea unui focșănean autentic.


CITEȘTE ȘI Am fost pentru 24 de ore un focșănean autentic


Încă de când am ajuns, am ținut legătura cu personalul care m-a găzduit, iar „procesul” de cazare nu a durat mai mult de 10 minute. O tipă brunetă m-a așteptat la recepție și m-a condus către camera în care urma să stau. Am apreciat foarte mult căldura cu care am fost primit.

Complexul Casa Rustica (pentru că nu este vorba numai de camerele puse la dispoziție) se extinde constant. La bază, Casa Rustica este un ballroom dedicat evenimentelor, ulterior dezvoltându-și serviciile de cazare. 

Condițiile în care am fost cazat au fost excepționale. Dacă ar fi după mine, aș redenumi locația din „Pensiunea Casa Rustica” în „Hotel Casa Rustica”. Dar nu este, din păcate.

Situat în nordul oraşului, în imediata apropiere a Autogării Focşani, ballroom „Casa Rustică” este locaţia de care aveţi nevoie pentru reuşita oricărui eveniment important din viaţa dumneavoastră.

Într-un cadru rustic, dar în acelaşi timp elegant, vă punem la dispoziţie un salon de până la 150 de locuri, în care să descoperiţi farmecul aparte, rafinamentul şi căldura unui loc în care veţi simţi nevoia să reveniţi.

Profesioniştii noştri vă pun la dispoziţie o gamă variată de meniuri, potrivite pentru orice tip de eveniment (nuntă, botez, aniversare, petrecere privată etc.) şi vă asigură cele mai bune servicii, în aşa fel încât orice clipă petrecută în locaţia noastră să fie o reală plăcere atât pentru dumneavostră cât şi pentru invitaţiașa spun cei de la Casa Rustica pe Facebook.

Da! Casa Rustica este și pe Facebook, dar și pe Booking.com!

Reclame

2 gânduri despre „Unde am „locuit” în cele 24 de ore în care am fost focșănean

Tu ce părere ai..?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.