„Ziua împărțiți pliante prin Penny, prințeselor!”. A ajuns o rușine să îți câștigi cinstit banii?!

Rare sunt momentele în care mă mândresc cu generația mea și regret asta. Mulți tineri de vârsta mea merită luați în serios pentru lucrurile pe care le fac zi de zi, dar de foarte multe ori aceștia sunt eclipsați de gibonii de genul lui Jenel (află de aici cine e Jenel – stați pe fază, vine și partea a doua). 

Recent am citit în newsfeed-ul meu chestia de mai jos. O redau integral, întocmai ca în postare, însă am corectat mesajul pentru că respectivul gibon e un analfabet, asemenea semenilor lui giboni: „Noaptea aveți arfe și suferiți prin cluburi și pub-uri și ziua vă văd prin Penny cum împărțiți pliante. Prințeselor!”.

De aici nu știu ce să mai înțeleg. E mai ok să suferi prin cluburi și pub-uri pe banii părinților decât pe banii munciți de tine? Recunosc, nu mă dau în vânt după o fată al cărei domiciliu secundar e clubul, dar nu asta e important. Important e când a ajuns o rușine să îți câștigi cinstit banii?

Poate să împarți pliante în supermarket nu e un job de vis, la vârsta lor nici nu trebuie să fie pentru că e un lucru pe care îl fac în weekend pentru un ban în plus, nu o chestie de viitor. E un part-time pe care, spre deosebire de voi, gibonilor, au reușit să îl găsească fără ajutor și să facă față cerințelor!

Mai mult de atât, cunosc o grămadă de tipe mișto care promovează produse prin market-uri și care de multe ori produc certuri printre familiile venite la cumpărături, după ce soțul, la braț cu soția, le aruncă ocheade. Sunt tipe care fac coadă în fața standului, nu pentru că produsul la care fac reclamă e unul revoluționar, ci pentru că știu să își facă treaba pentru care sunt plătite (destul de puțin, însă).

Despre o astfel de tipă am scris și pe ziar. O cheamă Alexandra și este una dintre cele mai bune promoterițe din oraș, dacă nu chiar din județ, din perspectiva mea. Își cunoaște domeniul până la cel mai mic detaliu și știe exact ce are de făcut. Articolul despre ea poate fi citit integral aici!

În loc să vă mai luați de fetele care împart pliante, mai bine le rugați să iasă la o cafea cu voi, poate învățați și voi să scoateți un ban pe munca voastră. Și nu, nu e nevoie să plătiți voi cafeaua, sunt sigur că se descurcă și singure și că nu au nevoie de banii voștri, cum unii dintre voi continuați să credeți.

visit-bibomusic-co

Reclame

6 comentarii

Tu ce părere ai..?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.