Centrul ALMO caută „un altfel” de profesor. Vezi dacă te încadrezi!

12011209_1052164084827990_6672451949727842396_n (1)

Centrul de limbi străine ALMO New Learning Concept se dezvolta intr-un mod organic de la an la an. Aceasta dezvoltare are in primul rând la baza atenția îndreptată către calitatea pedagogica a echipei de profesori și asigurarea ca modalitatea de predare este similară cu principiile care stau la baza acestui concept inovativ.

Echipa ALMO caută un nou membru care sa facă parte din echipa, abilitatile necesare sunt:
– cunoasterea limbii engleze la nivel C1;
– studii psiho-pedagogice;
– creativitate;
– seriozitate in respectarea programului de lucru și al orarului;
– atitudine proactiva;
– dorinta de dezvoltare continua.

Prin ce ne distingem?

Raportul dintre profesori este acela de colaborare, de împărtășire de cunoștințe și de ajutor permanent reciproc. Scopul comun este acela de a livra lecții atractive și profesioniste, centrate pe cursanți și pe progresul acestora.
Veți avea acces la cele mai noi resurse de predare, la un concept de dezvoltare continua, participare la cursuri tematice și seminarii. Permanent in cautare de schimburi de experiența cu profesori din alte tari.

Ce oferim?

Oferim perioada de training, care este între 1-3 luni, in funcție de rapiditatea cu care se învață principiile care stau la baza predării in conceptul ALMO New Learning Concept.
Pe tot parcursul anului școlar se preda după un curriculum gândit special pentru fiecare grupa de studenți. Acest curriculum este pus la dispoziție de catre ALMO New Learning Concept.
Mediul de predare este unul relaxat, care invita la creativitate și idei ingenioase pe care sa le punem in aplicare, doar spre beneficiul cursanților.

Cum angajam?

Dorim sa mentinem ridicat standardul de predare si relatia deschisa pe care o avem atat cu parintii, cat si cu fiecare cursant in parte. De aceea, alegem cei mai daruiti si profesionisti profesori, pe care-i indrumam sa se autodepaseasca si sa continue aceasta meserie din pasiune.

Totodata, credem ca pachetul salarial trebuie sa fie pe masura importantei acestei meserii, de aceea nu ne sfiim sa investim in calitate si performanta.

CONCLUZII:

Daca va considerati un profesor dedicat meseriei si cursantilor si va doriti un mediu care sa investeasca deopotriva si in specializarile si cunostintele dvs, asteptam sa va cunoastem!

HQ: Ploiesti | Str. Piatra Craiului 6 | CP100011
F: +40 344 147 218 | M: +40 725 313 414
E: office@almoconcept.ro
W: http://www.almoconcept.ro

Sursa

Reclame

Tu ce părere ai..?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.