Acum o lună am postat pe blog un formular prin intermediul căruia îmi puteați adresa întrebări legate de mine și de blog la care să vă răspund. Dintre toate întrebările primite, am făcut o selecție, ori am îmbinat câteva (deoarece unele se repetau) și am răspuns la cele mai relevante și mai interesante întrebări pe care le-ați trimis. Iată mai jos ce a ieșit:

Cât timp aloci pe zi blogului?

Nu în fiecare zi mă ocup de blog, pentru că sunt zile în care prefer să mă detașez și să mă relaxez mai mult. De obicei, seara, după ce ajung acasă, mai arunc câte un ochi pe el ca să mă asigur că e încă online și verific comentariile și statisticile din ziua respectivă. De scris îmi place să scriu numai de pe laptop, deci le scriu când îl am în preajmă. Sunt și cazuri excepționale în care mă lovește o idee și o schițez pe hârtie ca să nu pierd esențialul, dar tot laptopul e baza.

Câți bani câștigi cu blogul?

Nu câștig niciun ban din blog:)

Cum se îmbină viața de licean cu viața de blogger? A influențat în vreun fel modul în care ești văzut la școală de colegi sau profesori?

Știu că sunt unii profesori care îmi citesc materialele, însă nu au fost schimbări majore. Mai primesc aprecieri sau păreri din partea lor, lucru ce mă încântă. Faptul că anumiți profesori vin cu idei îmi arată că am susținerea lor și nu pot decât să mă bucur și să le mulțumesc! Colegii, de asemenea, mai verifică blogul și mai dau click-uri și share-uri pe ici colo, sau îmi mai adresează întrebări pe temele abordate.

Crezi că schimbi ceva cu acest blog?

Îmi place să cred că nu scriu degeaba și că îi influențez cât de puțin pe cei ce mă citesc (pozitiv, desigur). Nu sunt cel mai în măsură să spun dacă am reușit să schimb ceva până acum cu blogul, ci sunt alte persoane ce știu mai bine.

Care este materia ta preferată?

De-a lungul timpului am avut multe materii preferate, în funcție de cât de mult îmi plăcea profesorul de la clasă. În prezent mă am bine cu majoritatea profesorilor, deși sunt și dascăli cu care nu am reușit să mă „împrietenesc” cât de mult aș fi vrut și care mă tratează… diferit. O fi vina mea :))

Care e faza cu ziarul?

Despre colaborarea mea cu ziarul Incomod am vorbit pe larg aici!

visit-bibomusic-co

Reclame

Tu ce părere ai..?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.