S-au făcut de curând 6 luni de când colaborez cu ziarul INCOMOD. Încă din luna septembrie a anului trecut m-am mutat cu totul în redacția ziarului, unde mi-am cunoscut colegii pe care îi stresez zi de zi cu povești nemuritoare. Rareori instituțiile de presă publică materiale „din interior”, despre jurnaliștii din spatele textelor, însă cred că nu se supără nimeni dacă de această dată dau niște spoilere pe ici colo.

De la colegii mei am învățat să scriu corect un articol, am învățat cum funcționează presa, am înțeles care sunt lucrurile pe care trebuie să le știu când mă apuc de ceva… orice. Am învățat să îmi elimin din emoții și să înfrunt cu mai multă lejeritate diverse situații mai incomode. Am apreciat la ei că m-au sprijinit de fiecare dată în tot ceea ce făceam, fie că avea legătură cu ziarul sau nu, și că m-au scos mereu din zona de confort pentru a învăța și experimenta lucruri noi. A, și să nu uit, am învățat să răspund la telefon :))

Un lucru pe care trebuie să îl precizez este că înainte de colegi, îmi sunt prieteni, probabil printre cei mai apropiați prieteni pe care îi am și le mulțumesc direct (și) pe această cale pentru că îmi ascultă zi de zi ideile și că încearcă să îmi ofere sfaturi cât mai sincere. Punctele lor de vedere m-au ajutat să mă dezvolt foarte mult în aceste luni.

Mai am eu momente când îi enervez și când îmi iau ceartă de la tutore. Cu toate că nu suport când se întâmplă asta, știu că sunt bine intenționați și că vor să mă învețe numai de bine.

Mulțumesc pentru toate lucrurile pe care nu le-am învățat la școală, care îmi vor fi utile în viață și pe care acum le cunosc datorită vouă!

Reclame

2 gânduri despre „INCOMOD de peste jumătate de an, zi de zi

  1. Eh, ai invatat multe, dar cred ca ai invatat si ceva legat de clickbait. Poate cu timpul se mai schimba lucrurile un pic. Nu e totul numai despre cifre 🙂

    In rest, bravo pentru experienta pe care o prinzi. Ai insistat intr-un domeniu care ti-a placut de cand abia luasei buletinul 😀

    Apreciază

Tu ce părere ai..?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.