Iniţiativă fără precedent a unui ploieştean indignat pe lipsa de reacţie a conducerii Primăriei Ploieşti! Supărat pe faptul că Rosal Ploieşti nu  i-a ridicat gunoiul de două zile, acesta s-a urcat în maşină şi a mers pe mai multe străzi ale oraşului să vadă dacă operatorul de salubritate a intervenit sau nu. Mare i-a fost surprinderea şi indignarea în momentul în care a constatat că ghenele şi tomberoanele sunt pline până la refuz în tot oraşul. 

Drept urmare, ploieşteanul a realizat o amplă galerie foto cu modul în care se prezintă punctele de colectatare ale deşeurilor menajere aflate în diverse cartiere, galerie foto pe care a trimis-o la adresa redacţiei ziarului deprahova.ro împrenă cu următorul mesaj:


Iată aici galeria foto publicată de ziarul deprahova.ro!


„Uitaţi-vă cum arată un oraş european. Unde sunt inspectorii RASP-ului? Primarul Ploieştiului se face că nu vede faptul că în oraş nu se ridică gunoiul sau pe strada lui a intervenit Rosalul?


Citește și Primarul Dobre este nemulțumit de modul în care intervine Rosal


Sper să-mi difuzaţi mesajul şi pozele care vorbesc de la sine. Poate aşa se mai mişcă ceva în oraşul acesta. Precizez că pozele pe care vi le ataşez sunt făcute în următoarele: zone Sala Sporturilor,strada Cameliei,strada Constantin Brezeanu, zona Spitalului Judetean, zona  Piaţa Nord, Centru,  strada Piaţa Victoriei,  strada Dragoş Vodă , strada Gheorghe Doja şi strada 23 August”.

Sursa: deprahova.ro

 

Reclame

Un gând despre „În Ploiești nu se mai ridică gunoiul. Reacția unui ploieștean

Tu ce părere ai..?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.