ALMO Spring Fun este un atelier dedicat copiilor care își doresc să creeze o poveste în jurul personajului Ileana Cosânzeana, în varianta ei modernizată. Fiecare copil care va participa la acest atelier de ART&CRAFTS iși va crea un mărțișor cu care va pleca acasă.

Mai mult, vom crea o poveste sub forma unui joc de rol, cu măști, recuzită și mult amuzament, pe baza căruia vom face un film de scurt metraj, în care vom incorpora noile tehnologii, audio și video, față de care copiii sunt atât de fascinați.

Acest joc de rol iși are scopul de a încuraja comunicarea liberă, atitudinea pozitivă atunci când vine vorba de a fi în centrul atenției , îi creează abilități de relaționare și stimulează deschiderea în fața unui auditoriu necunoscut, îndepărtând teama de a vorbi în public.

Atelierul va avea loc în limba engleză, dar nu presupune ca participanții să fie vorbitori fluenți, modalitatea ALMO de relaționare este unică și se remarcă prin inducerea unei comunicări induse, care ajută copiii să deducă mesajul din context.

Locurile pentru ALMO Spring Fun sunt limitate, evenimentul fiind dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani. Mai multe informații pot fi găsite pe pagina de Facebook a ALMO New Learning Concept!

Reclame

Tu ce părere ai..?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.