Inițial, am dorit să evit dezbaterea acestui subiect, gândindu-mă că dacă articole de acum aproape un an nu au avut efect, cel de această dată ar fi inutil, dar se pare că e nevoie de o continuare a ultimului articol.

Ceea ce s-a întâmplat în București este fără doar și poate revoltător, având în vedere toate legile aprobate (inclusiv legea anti-fumat, care nu a fost respectată în cazul acesta) și toate contralele ce au avut loc la nivel național după incidentul de la Colectiv. Chiar nu am învățat nimic de atunci? Trebuie să se întâmple din nou ca să luăm iarăși atitudine față de corupția care ne afectează din ce în ce mai mult viețile? Unde să mai pun faptul că Bamboo a fost amendat anul trecut de către Primăria Sectorului 2 din cauza faptului că nu avea autorizație de funcționare?

Desigur, reacția politicienilor este una absolut jenantă. Nu voi intra prea mult în acest subiect, însă m-au impresionat profund cuvintele doamnei Firea: „Din punctul meu de vedere, în cazul în care un club nu are autorizație de funcționare de la sectorul pe raza căruia se află, așa cum prevede legea, trebuie închis”. Mă întreb, totuși, de ce nu s-au luat măsuri înainte să se fi întâmplat asta?

Le doresc însănătoșire grabnică tuturor celor răniți în urma incendiului de sâmbătă dimineața și, bineînțeles, fac încă o dată un apel la trezire. Aaa, și să nu uit, toți cei care strigați încă o dată „mână criminală”, mai tăceți în p… Ne-am săturat de teorii ale conspirației fără niciun fel de bază. Îmi aduceți foarte mult aminte de personajul din clipul de mai jos:

Reclame

Tu ce părere ai..?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.