În perioada 1 decembrie 2016 – 15 ianuarie 2017, Four Star Pizza Ploiești a derulat un concurs în cadrul căruia oferea patru, trei și, respectiv, două cutii de pizza XXL. Fiecare participant trebuia să lase un comentariu la o postare de pe pagina de facebook Four Star cu o fotografie cu un produs sau un material publicitar de-al lor. Cei trei erau desemnați câștigători în funcție de numărul de like-uri la respectivul comentariu. 

Datorită vouă am câștigat concursul, clasându-mă pe primul loc, cu 313 like-uri la comentariu. Cu alte cuvinte, m-am făcut cu patru cutii de pizza XXL. Am hotărât, totuși, ca una dintre cutii să meargă către un cititor al blogului care m-a susținut în acest concurs. Pentru a fi totul cât mai neutru și mai obiectiv, am tras la sorți unul din cei 313 participanți, printr-un live pițiponcesc pe facebook, la o calitate super hașde.

Cătălina Dumitrașcu a fost aleasă câștigătoare, iar pe locul secund s-a clasat Bianca Ioana. În cazul în care Cătălina nu putea să ridice premiul, acesta se ducea către Bianca. Din fericire am reușit să o contactez și îi voi putea trimite cutia de pizza.

UPDATE Cutia de pizza a ajuns la Cătălina

Atașez mai jos live-ul de aseară:

Vă mulțumesc tuturor pentru susținere!

Reclame

Tu ce părere ai..?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.