Se spune că una dintre cele mai mari temeri ale omenirii a fost și va rămâne frica de a vorbi în public. Nu este nevoie să ne fi confruntat cu o prezentare ratată ca să ne temem de cele ce o succed. Din fericire, ploieștenii au posibilitatea să își depășească această temere. 

Monica Marin, profesor la Colegiul Național „Ion Luca Caragiale” din Ploiești, trainer, inițiatoarea proiectului „Magie în vorbire” și fost membru al JCI Prahova, alături de Claudius Dociu, ziarist cunoscut publicului prahovean, realizator radio și TV și autor al cărții „Arta vorbitului în public” organizează un curs de public speaking (vorbit în public) pentru toți ploieștenii ce doresc să pună accent (și) pe dezvoltarea personală.

Cursul se va desfășura la Anticaffe New Experience Ploiești și va fi împărțit în trei module, fiecare dintre ele având o durată de aproape trei ore. Iată programul fiecărui modul:

În primul modul (8 februarie) vei descoperi importanța vorbitului în public, tipologiile de discurs, cum să îți strângi materialul oferit publicului, cum să îți adaptezi conținutul la audiență, ce să faci la început, cum să creezi o structură de impact și cum să îți structurezi ideile principale.

În cel de-al doilea modul (15 februarie) vei experimenta cum să îţi controlezi emoţiile, ce poți face când te blochezi in fața audienței, abilitățile de introducere a emoției în cadrul discursului și capacitatea de folosire a vocii.

În cel de-al treilea modul (22 februarie) îți vei dezvolta dicția și vei învăța cum să influențezi, să convingi și să vinzi prin discursul tău, cum să dai viață discursului, cum să adaugi momente de interes maxim și cum să realizezi încheieri de impact.

Investiția  pentru participare la curs va fi 300 lei, plata se va face integral la primul modul al cursului și include participarea la workshop, materialele de lucru și acces nelimitat la cafea, ceai, apă, biscuiți și fructe.


Completează aici formularul de înscriere pentru a participa la curs!


Este important să te înscrii din timp deoarece numărul de persoane participante este de maxim 20. Fiecare modul va începe cu ora 17:30.

Reclame

Tu ce părere ai..?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.