În sfârşit îmi fac prima apariţie de anul ăsta pe blog. 2016 tocmai a trecut, magia sărbătorilor s-a dus dracu’ şi noi ne-am ales cu un nou Guvern. Şi ce mai Guvern! Unul şi unul mai certaţi cu bunul simţ şi cu competenţa în funcţiile ocupate anterior. Dar hei, măcar am scăpat de oamenii lui Soros. Mda…

Nu spun că noul Cabinet Dragn.. Grindeanu, nu este bun de nimic, pentru că alţii au făcut-o deja. În schimb, vă voi pune două întrebări la care aş dori să îmi răspundeţi sincer: credeţi că în ultimii 27 de ani s-a schimbat ceva? Credeţi că încă patru ani de ipocrizie şi de incompetenţă vor fi picătura care a umplut paharul?

Din nefericire, niciun guvern de până acum nu a fost în stare să facă ceva notabil pentru România. Aici includ şi Guvernul Cioloş, din simplul motiv că nu a avut suficient timp la dispoziţie pentru a putea face ceva. Asta e, poporul a votat (40% din el), iar aleşii ne-au făcut Guvernul. Semeni vânt, culegi furtună.

Totuşi, pe zi ce trece, încep să cred din ce în ce mai mult că nu este vină lor, ci a noastră. Ne-am obişnuit cu ideea că suntem conduşi de aceiaşi politicieni de 27 de ani, funcţiile fiind ocupate pe baza „pilelor” şi a nepotismelor. De asemenea, am observat faptul că nu ieşim în stradă decât atunci când se întâmplă ceva de-a dreptul revoltător (cum a fost cazul incidentului de la Colectiv).

De ce nu protestăm şi acum, dat fiind faptul că actualul Ministru al Tineretului (domnul Dunca) era mare „boss” la Protecţia Consumatorului pe vremea aceea, instituţie care a verificat clubul cu o zi înaintea tragediei? Probabil pentru că nu ne pasă pe cât de mult am vrea să credem.

Trebuie să realizăm faptul că Statul se află în incapacitatea de a ne ajuta într-un mod semnificativ. De aceea, sunt de părere că adevăratul „bine” ni-l facem cu mâna noastră. Sau poate eu mi-am luat-o prea mult în cap şi iar fac pe deşteptul…

Reclame

Un gând despre „Hai să vorbim puţin despre noul Guvern

Tu ce părere ai..?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.