Emisiunea Generația lui John a organizat și în anul 2016 topul celor mai cei invitați. Campania de votare s-a încheiat pe 27 decembrie, iar toți cei care au votat, dar și cei care s-au încadrat în primele trei locuri la fiecare categorie a concursului au avut șansa de a câștiga premii în valoare totală de peste 10.000 de lei. În acest articol vă invit să îi cunoașteți pe invitații aflați pe locul I, culmea, toți trei vloggeri:

Adina Tudorie

Cea mai frumoasă invitată a anului 2016

(foto 1, de la stânga la dreapta)

Mă simt flatată! Sunt o persoană optimistă și consider că atitudinea pozitivă contează. Este un sentiment frumos, nu aș putea spune că nu mă așteptam să câștig, pentru că îmi cunosc calitățile, însă momentul în care am aflat că am câștigat a fost unic și m-am simțit și mai frumoasă decât sunt, dar și mai apreciată. Țin să le mulțumesc tuturor celor care m-au votat!

Mă așteptam să câștig concursul. Nu am renunțat la speranță nicio clipă, am avut încredere în mine și în susținătorii mei. A fost prima emisiune la care am participat și sunt sigură că vor urma și altele. Mi-aș dori să revin în platou cu noi subiecte care să stârnească interesul publicului. A fost o experiență de neuitat! 

Denisa Dinu

Cea mai relevantă invitată a anului 2016

(foto 2, de la stânga la dreapta)

Mă simt bine știind că sunt o inspirație pentru unii, prieten pentru alții. Mă bucur că sunt un om cu influență bună – din punctul meu de vedere – asupra urmăritorilor emisiunii și ai paginii mele. Consider că munca depusă de mine a început să dea roade și mă simt încurajată de rezultatul acestui concurs. Poți oricând și oriunde! Contează să îți dorești acest lucru cu adevărat! Prin urmare, cea mai relevantă invitată vă transmite următorul lucru: Mulțumesc pentru susținerea voastră, și nu uitați: Un scop măreț înseamnă pași mărunți pe o cărare greu de parcurs!

Am făcut anunțul oficial în legătură cu participarea mea la acest concurs în ultimele ore, dacă nu mă înșel, și credeam că voturile vor crește, dar în niciun caz să am ocazia să depășesc numărul celuilalt concurent, George, care îmi este și un bun amic, haha. Am urmărit ușor emoționată voturile din ultimele două ore și vedeam cum șansele de a câștiga continuă să crească. Finalul? Am obținut cel mai mare număr de voturi!

Sunt o persoană optimistă, uneori cred că exagerez, dar așa m-am autoeducat, pentru că viața este crudă și plină de răutăți, iar pentru a-i supraviețui, m-am gândit că modul cum voi gândi va schimba mediul în care trăiesc! Așadar, dragi cititori, vă îndemn să credeți în voi chiar și atunci când nimeni din jur nu o mai face! Tot ce vă trebuie sunt doar câteva picături de credință, voință și dragoste! Acestea trei, împreună, formează arma secretă pentru succes! Vă mărturisesc acest lucru nu pentru că am citit cărți ce dezbat acest subiect, ci pentru că eu am reușit să îmi formez arma, ce mai încolo a devenit o mângâiere pentru trup, minte și suflet!

Viața este conturată de noi, deci noi alegem cu ce culori să o colorăm! Asigură-te că ești om bun, onest și plin de dragoste! Într-o lume zbuciumată, iubirea față de aproapele nostru ameliorează orice impact dureros și face dintr-un lucru urât și rău, o posibilă șansă la mai bine!

Alex Ghiduș

Cel mai arătos invitat al anului 2016

(foto 3, de la stânga la dreapta)

Este foarte tare, nu mă așteptam ca cei care mă urmăresc să se mobilizeze atât de repede și să mă susțină într-un număr atât de mare. Nu pot decât să mă bucur! Sunt o persoană care are foarte mare încredere în ea și speram ca urmăritorii mei să îmi fie alături.

Îmi doresc ca cei ce urmăresc Generația lui John să rămână fideli emisiunii și le mulțumesc celor care m-au susținut la acest concurs.

Reclame

Tu ce părere ai..?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.