În anul 2016, BogdanDinu.com a schimbat perspective, a sprijinit, a oferit și primit lovituri, însă și-a păstrat scopul pe tot parcursul existenței: acela de a informa, de a susține și, cel mai important, de a-i deranja pe cei ce nu ridică nici măcar un deget când tu ai cea mai mare nevoie de ei și de ajutorul lor.

Am reacționat de fiecare dată când ei loveau în tine

Încă din 2015, lumea a început să mă recunoască după articolele nasoale despre cei din conducerea TCE Ploiești, cei care au transformat un serviciu public într-o bătaie de joc, iar pe clienții acestora i-au transformat într-o sursă de bani fără importanță. Citește aici toate articolele despre TCE! Am fost primul blogger care i-a scris noului primar în funcție. La câteva ore după publicare, textul a intrat în atenția opiniei publice și, îndeosebi, în atenția edilului. La câteva luni după am revenit cu o a doua parte a scrisorii, scrisă la fel de incisiv. 

Am sărit și când gardienii școlilor tratau elevii ca pe niște deținuți, vorbindu-le în cea mai grotească manieră și făcând amenințări grosolane. La câteva luni după publicarea textului, rezultatele unui sondaj publicat tot pe acest blog a arătat că în cele mai multe școli, elevii sunt cei care îi plătesc pe gardienii școlilor.

Am publicat informația pe ințelesul tuturor

De fiecare dată am încercat să aducem informația într-o manieră mai accesibilă, astfel încât să fie pe înțelesul tuturor. În noaptea alegerilor, când nimeni nu cunoștea rezultatele exit-poll în Ploiești, BogdanDinu.com a fost printre primele publicații care a adus această informație. Când legea antifumat și-a făcut apariția, noi am prezentat situația și din altă perspectivă, publicând punctul de vedere al patronilor de baruri. Când nu știai pe cât iei vacanță, noi am publicat, direct de la Ministerul Educației, noua structură a anului școlar

Ți-am prezentat și o altă parte a județului Prahova

După apariția anticafenelei, tot BogdanDinu.com a publicat cum poți să dai 19 lei pe un pahar de Pepsi. Noi am arătat și de ce orașul Sinaia nu este deloc nasol, am prezentat situația liceelor din Ploiești, am vorbit chiar și despre zodii. Am făcut sondaje și interviuri, iar împreună cu noi ai rămas surprins de rezultate.

Rămâi alături de noi! Ce ai citit până acum nu se poate compara cu ce urmează să publicăm în 2017!

Reclame

Tu ce părere ai..?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.