Vineri, reprezentanții ALDE, adică Volo, Grați și Mele au fost prezenți în centrul orașului, alături de alte 150-200 de persoane, pentru a filma un promo de campanie pe care îl găsiți aici. Fiind în trecere, am stat numai să iau câteva cadre, cât reprezentanții ALDE aveau chef de caterincă.

UPDATE 1. Andrei Volosevici a răspuns acestui pamflet: „Întotdeauna apreciez umorul de bună calitate. Acesta este și motivul pentru care am dat like”. Apreciem aprecierile!

UPDATE 2. Grațiela Gavrilescu a răspuns acestui pamflet: „Îmi place fff. mult! 🙂 Felicitări!”.

În timp ce restul membrilor socializau, Volo se juca cu megafonul, căutând-o pe Grați prin mulțime, iar aceasta îi făcea cu mâna, asemenea personajului Rapunzel, numai că ea nu era în turn. Pentru că Grați nu avea turn, m-am supărat și am încercat să aduc un final fericit acestei povești, așa că vă prezint viziunea mea asupra situației. 

Călare pe armăsarul său, Volo se apropie de turnul în care Grați îl aștepta și o strigă să iasă pe balcon. Aceasta îi face, entuziasmată, o declarație și admiră, plină de speranță, văzduhul municipiului Ploiești, plin de noxe și de alte substanțe toxice.

Evident, totul s-a petrecut numai în imaginația mea…


Acest text este un pamflet şi trebuie considerat ca atare! Nu dorim să aducem atingere demnităţii, imaginii sau altui drept fundamental al oricărei persoane! 

Reclame

Tu ce părere ai..?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.