PAMFLET. Personajul GRINCH ar fi ajutat la montarea instalațiilor ornamentale în Ploiești

Pentru a fi eliberat condiționat, Grinch, personajul principal din lungmetrajul „How the Grinch Stole Christmas”, ar putea fi eliberat condiționat, după ce i-a ajutat pe angajații SGU să se pregătească de sărbătorile de iarnă. Acesta a dat o mână de ajutor angajaților de la gospodărire urbană, ajutând la împodobirea orașului cu luminițe decorative, la începutul lunii noiembrie.

Reamintim că Grinch a fost audiat la începutul anului 2016 la DNA Ploiești, după ce suma de bani destinată instalațiilor de sărbători de anul trecut ar fi fost găsită sub salteaua de la pat, în casa inculpatului. Acesta ar fi fost acuzat și trimis la penitenciarul din Ploiești.

grinch-run-1

La începutul acestei luni, însă, prin oraș și-au făcut apariția mai multe instalații ornamentale destinate sărbătorilor de iarnă. Acestea au fost montate atât pe brazii din fața Primăriei Ploiești, cât și în alte zone ale orașului.

Aflând aceste vești, m-am dus personal la fața locului să văd, cu ochii mei, munca angajaților SGU. Dat fiind faptul că sunt un tâmpit care se trezește abia duminică seara, la ora 8, când centrul orașului este pustiu, am putut primi o singură opinie legată de această decizie a Primăriei:

„Este incredibil! Nu am mai văzut așa ceva de ani de zile! De când au fost puse instalațiile, vecinul de deasupra mea ascultă toată ziua Hrușcă, iar cel de dedesubt ascultă Fuego!”, ne-a declarat Grigorie Pandele, un pensionar cu mici probleme de memorie.

Lăsând gluma la o parte, echipa blogului îi felicită pe reprezentanții SGU pentru decizia luată. Ne bucurăm că anul acesta comuna noastră va beneficia de luminițe ornamentale.


Acest text este un pamflet şi trebuie considerat ca atare! Nu dorim să aducem atingere demnităţii, imaginii sau altui drept fundamental al oricărei persoane! 

Reclame

Tu ce părere ai..?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.