Nu urmăresc postul Kanal D, dar am auzit de Ana Maria Barnoschi și de râsul ei pe care multe persoane încearcă să îl imite, de multe ori, fără succes. După câțiva ani buni de făcut poze, George Pantelimon, un tânăr fotograf din Ploiești, a făcut cunoștință cu realizatoarea TV, dar și cu alte vedete, iar în prezent le oferă ocazional ședințe foto. Pentru a afla mai multe despre pasiunea lui George, l-am întrebat direct pe el de unde a început totul:


Să dau vina pe curiozitate sau pe noroc? Poate un pic din amandouă şi încă ceva. Acel ceva care a început să prindă contur din ce în ce mai mult și care în prezent reprezintă ceea ce iubesc să fac. De când am avut ocazia să folosesc un aparat DSLR am simţit că am acest talent pe care trebuie să îl valorific cât mai mult, spune George.

Personal cunosc mulți fotografi de vârstă cu George care fac „poze de facebook” numai fetelor frumoase, în speranța că pică ceva. Nu i-am cerut să îmi explice fenomenul, dar l-am întrebat de ce el nu face așa, din curiozitate, desigur.

Oare cine poate să definească cu adevărat acest termen numit sugestiv “frumuseţe”. Am încetat să mai caut doar un ambalaj plăcut ochilor regăsit numai într-o lume plină de aparenţe. O fotografie realizată unei femei fără adapost care îşi hrăneşte copilul intr-un colţ de stradă, pentru mine este mult mai deosebită şi specială decât o imagine goală la interior cu o fetişcană care încearcă să impresioneze doar prin valoarea hainelor sau a machiajului pe care le deţine. De aici ne-am dat deja seama că George nu e genul de băiat superficial. Fetele doritoare pot găsi numărul lui de telefon la finalul acestui articol, după ce îi dau un share, bineînțeles.

visit-bibomusic-co

De fapt, dacă tot am ajuns la capitolul „fete”, ce face George dacă e la o ședință foto, iar fata căreia trebuie să îi facă poze e timidă? Eeeeeeee…

Un fotograf spunea că în momentul în care încetezi să mai comunici cu modelul, acesta se opreşte din pozat. Cred că totul ține de subconștient. Încerc să destind atmosfera cât pot spunându-i că fotografiile nu sunt deloc rele precum le consideră. „Scoate leul din tine în următoarele fotografii” e una dintre replicile care au succes.


Iată mai jos ce l-am mai întrebat pe George:

Ai avut până acum un client atât de pretențios încât să te enerveze?

Evident, asta e inevitabil într-un asemenea domeniu. Surprinzător este atunci când clientul îți cere toate pozele de la ședință pe WhatsApp sau le distruge atunci când le editează într-o aplicație pe telefon.

Cine te solicită cel mai des pentru poze dintre cele două sexe?

Din fericire pentru mine, partea feminină în cele mai multe dintre cazuri.

Care este replica cea mai auzită la ședințele foto? Pe lângă „cum să stau” am mai auzit și „Ești super de treabă în realitate! Am crezut că ești un mare fițos cu un comportament care lasă de dorit”.

În ce loc faci cel mai des poze? 

Aş vrea să îţi dau un răspuns diplomat care ar veni în ajutorul şi altor persoane care caută locul ideal pentru fotografii deosebite, însă din păcate, Ploieştiul e mort din acest punct de vedere. Deci, Bucureştiul sau Braşovul ar rămâne singurele soluții din apropiere.

Pe George îl găsești aici!


Articol preluat de ziarul online ph-online.ro

Reclame

Un gând despre „INTERVIU. Cine este ploieșteanul care le face fotografii vedetelor Kanal D

Tu ce părere ai..?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.