Săptămâna asta am început o colaborare, de durata sper eu, cu una dintre cele mai citite publicații locale. Am zis că am ce învăța din presa scrisă, așa că nu am refuzat ocazia de a începe să redactez și alte texte decât cele de pe blog. Prima zi a fost mai lejeră, am învățat regulile redacției și care e forma textelor pe care le scriem. A doua zi, în schimb, am început în forță, iar de la ora 10 până pe la ora 20 am făcut echipă atât cu presa locală, cât și cu cea națională. Pentru că la sediul DNA din Ploiești au trecut câteva persoane influente, am trecut și eu pe acolo, în calitate de redactor junior :))

Am stat mai mult pe foto, dar am simțit adrenalina din plin, chiar și în momentele în care nu se întâmpla nimic. A fost prima dată când am văzut „live” cinci corespondenți veniți de la cele mai puternice televiziuni, direct din București, transmițând în direct cele mai calde informații, simultan, fiecare pentru postul său. Am făcut puțin spam pe instagram (dinu.bog) cu poze, dar nu m-am putut abține.

Următoarele zile le-am petrecut atât în redacție, cât și pe teren. E fain să lucrezi în domeniul ăsta, atâta timp cât ai în jurul tău persoane cu aceleași pasiuni.

 

Reclame

Tu ce părere ai..?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.