Pentru că sigur ați văzut ca o perioadă am tot postat chestii despre un proiect intitulat ”The DREAM”, iată despre ce a fost vorba. În mod normal, ceea ce veți citi mai jos va trebui să fie prezent și pe site-ul programului youthbank.ro.

Proiectul a fost inițiat de membrii echipei Consiliului Școlar al Elevilor CNJM, Ruxandra Ristoiu (președinte CȘE și de asemenea președinte al Consiliului Județean al Elevilor Prahova) și Bogdan Dinu (blogger ploieștean pe www.bogdandinu.com  și membru al Consiliului Elevilor). Pe lângă membrii CȘE, în echipa organizatoare s-a alăturat Andrei Coman (membru al clubului de debate și elev al CNJM), Teodora Pîrlogea și Traian Trandafirescu (dansatori profesioniști și elevi ai CNJM).

Cele trei activități au fost gândite și organizate de toți membrii echipei, fiecare fiind repartizat pe activitatea aferentă domeniului potrivit (dans, fotografie, oratorie). Proiectul a fost susținut și de cadrele didactice din Colegiul Național ”Jean Monnet” Ploiești, fără de care proiectul nu putea fi dus la bun sfârșit.

Proiectul derulat și-a propus ca, prin intermediul educației non-formale, să promoveze arta, spontaneitatea, dezvoltarea personală și o viață activă în rândul tinerilor ploieșteni. Activitățile prevăzute de proiectul THE DREAM au fost menite să sprijine formarea și dezvoltarea elevillor, orientarea profesională și pentru carieră a acestora, dar și responsabilizarea tinerilor și implicarea lor în cadrul comunității locale, în cadrul activităților proiectului în care se înscriu: concursul de artă fotografică și expoziția cu vizitare, flashmob-ul menit să stârnească dorința de implicare atât în rândul liceenilor, cât și în rândul elevilor de gimnaziu și cele două workshop-uri educative și alternative care, desfășurându-se într-un cadru non-formal, acordă prioritate lucrului ți cooperativității de la elev la elev. Cele trei activități propuse de echipa noastră au rolul de a încuraja și de a motiva tinerii ploieșteni să se implice în cadrul comunității locale, fiind destinate elevilor de toate vârstele, atât celor din ciclul liceal, cât și celor din ciclul gimnazial.


Foto1: Fotografie din timpul workshop-ului de orientare în carieră.

Foto2: Afișul proiectului The DREAM.

Reclame

Tu ce părere ai..?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.