Pentru că au trecut câteva săptămâni de când nu am mai avut idei de articole, am zis să împărtășesc cu voi lucrurile interesante pe care le-am făcut în timpul în care nu am mai scris pe blog. 

Am fost #12, dar m-am enervat rapid

Am făcut un efort, iar pentru câteva zile mi-a plăcut fotbalul, în speranța că echipa națională a României nu va vizita Franța doar în scop turistic. Din păcate, viața de noapte din ”hexagon” i-a obosit prea tare pe tricolori pentru a da eficient cu piciorul în minge.

Am strâns bani pentru Bogdan Rujoiu

Mai mult John, decât mine, dar am încercat să îl susțin cum am putut. Timp de mai multe zile, John s-a oferit voluntar să strângă bani pentru a-l ajuta pe Bogdan. E un videoclip înregistrat în direct aici.

Am participat la câteva ore de educație nonformală

Este vorba despre proiectul ”nonformalilor 2.0” de la Azi Ploieștiu-i Non-Formal. Pe lângă prima demonstrație despre care am scris aici, am participat și la activitatea organizată de CȘE CNJM, în cadrul aceluiași proiect, dar și la Gala Educației Non-Formale, unde au fost premiate liceele participante. Mai multe informații găsiți pe pagina lor de facebook.

Am fost la un vernisaj la Galeria de Artă Ploiești

Nu prea le am cu arta de orice fel, îndeosebi cu artele plastice, însă nu am putut să ratez expoziția d-lui Adet, profesorul meu de desen sau a lui Alexandru Gheorghe, fiul doamnei mele diriginte.

Am finalizat proiectul ”The DREAM”

Alături de Consiliul Școlar al Elevilor CNJM am organizat proiectul ”The DREAM”. Cele trei etape ale proiectului au fost Concursul foto și expoziția foto, cele două workshop-uri și flashmob-ul pe care l-am transmis live aici.

Am participat la Gala CJE Prahova

Mi-a fost publicat un articol într-o carte

Am participat la tragerea la sorți pentru CE Prahova 2016

Am participat la tragerea la sorți pentru Comisia de Evaluare Prahova pentru Evaluarea Naționala la clasa a 8-a și mi s-a oferit onoarea să trag la sorți din partea Consiliului Județean al Elevilor Prahova președintele comisiei din anul acesta.

Și cam asta am făcut până acum. A, să nu uit, pagina emisiunii a atins 10.000 de like-uri :d

Reclame

Tu ce părere ai..?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.