Probabil mulți v-ați prins că iubesc presa și că sunt pasionat de domeniul acesta. Astăzi presa m-a ajutat să fac mai vizibilă scrisoarea pe care i-am adresat-o domnului Dobre și să aflu lucruri noi despre modul în care scriu, dar și despre mine, ca persoană.

Ora 12 și un pic

WhatsApp-Image-20160607
Îmi dă mama mesaj cum că scrisoarea mea a fost publicată pe Observatorul Prahovean, una dintre cele mai credibile surse de informații din Ploiești și Prahova, fapt demonstrat de cititorii acestei publicații. Ăsta e momentul în care îmi dau seama că există șanse mari ca scrisoarea să se transforme într-un viral la nivel local. Articolul poate fi citit aici.

Ora 19

Intru în direct prin telefon în emisiunea ”Generația lui John”, pe Prahova TV. Nu a fost o intervenție wow, eu fiind obișnuit cu John și cu restul colegilor de la Prahova, așa că în 4-5 minute mi-am spus discursul, iar apoi emisiunea a continuat cu invitații din studio.

13403206_1036690966421034_5602365782410355458_o

Ora 20:30

Aici are loc apogeul emoțiilor mele. Sunt invitat în emisiunea lui Claudius Dociu, ”Momentul Adevărului”, alături de d-l. Victor Săvulescu, primul primar ales pe care l-a avut Ploieștiul, și de d-l. Marius Nica, unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști ploieșteni, totodată ziarist Observatorul Prahovean (vezi ora 12). Emisiunea a durat aproximativ 80 de minute, timp în care a avut loc o dezbatere pe tema scrisorii redactate de mine. Am rămas puțin șocat atunci când Marius mi-a dezvăluit numărul de accesări pe care scrisoarea mea l-a facut pe platforma lor. La ora 23:43, articolul are un număr de 21.176 accesări. După ce m-am familiarizat cu faptul că sunt în direct, starea de panică și de stres a dispărut în totalitate. În timp real, mama era la fel de prezentă alături de mine:

screenshot_2016-06-07-23-51-19.jpg
Captură de ecran din conversația cu mama, din timpul emisiunii

John (vezi ora 19) mi-a făcut o surpriză plăcută și a ajuns, imediat după ce și-a terminat emisiunea, la studioul VP-TV pentru a mă încuraja. Fiind obișnuit să intru în direct numai în preajma lui, recunosc că am intrat puțin în panică, însă faptul că a venit pentru a mă ambiționa m-a ajutat.

20160607_215947.jpg
Fotografie făcută după emisiune. De la stânga la dreapta: Marius Nica, Victor Savulescu, eu și Claudius Dociu.

Mi-a făcut și John o poză, dar aștept să mi-o trimită. Probabil o voi posta pe Facebook, pentru că din moment ce deja citești articolul ăsta, nu are rost să o adaug aici. De asemenea, l-am rugat pe Claudius să îmi trimită și înregistrarea emisiunii, pentru cei ce își doresc să o vadă cap-coadă.

Update 8 iunie: prima parte a emisiunii, partea a doua a emisiunii, partea a treia a emisiunii.

Mi-a plăcut azi. A fost o experiență interesantă. 

 

 

Reclame

Un gând despre „Iubesc presa

Tu ce părere ai..?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.