Da, domnule Dobre, oficial despre dumneavoastră este vorba. Puteți fi sigur că această scrisoare dumneavoastră vi se adresează.

Domnule Dobre (sau Adi),

Mă numesc Bogdan și sunt elev. Nu am drept de vot încă, deci nu ați beneficiat de votul meu nici dumneavoastră, nici vreun alt candidat pentru primăria acestui oraș. În ciuda acestui fapt, v-am urmărit cu atenție activitatea și campania electorală a tuturor. Evident, pe parcursul timpului unii dintre candidați mi-au atras atenția, iar alții mi s-au părut apatici. Din fericire, dumneavoastră nu vă încadrați în nici o extremă, dar asta nu înseamnă că nu mai aveți timp și pentru așa ceva.

13178563_494910477374019_602343167798365802_n
[1]
Vă scriu această scrisoare cu un scop precis: avem nevoie de dumneavoastră și mai mult de atât, avem nevoie de implicarea și interesul dumneavoastră. Știm că aveți idei de proiecte și că există promisiuni, dar înainte de acestea există priorități. Cum ați spus și dumneavoastră, spitalele acestui oraș sunt prioritare. Doctori buni avem, păcat că nu pot lucra la fel de bine în cort. Fii partenerul corect al ploieștenilor!

Vă interesează și cultura, știu! Ploieștiul este un oraș plin de așa ceva, dar în același timp a fost un oraș uitat în ultimii 4 ani. Cultură avem, păcat că nu este promovată. Dumneavoastră puteți să reînviați poveștile și tradițiile de altă dată, asta dacă vreți! Fii partenerul corect al ploieștenilor!

Parcul Municipal Vest, lăsând pentru alții comentariile răutăcioase, este o idee extraordinară și este un avantaj pentru orașul nostru. Acum că avem parcul, trebuie să avem grijă de el! Oricât de mult am vrea, gazonul nu se tunde singur, plantele nu rezistă numai cu apa de ploaie, iar transportul nu se face pe calea aerului (nu încă, cel puțin). Hai să finalizăm mai repede pasajul suprateran de la gara de vest ca să ne bucurăm toți de parc, că tot vine vara. Până la urmă, tot noi ni l-am dorit. Fii partenerul corect al ploieștenilor!

13177481_496641890534211_3328440744781169402_n
[2]
Nici transportul public nu este de fiecare dată o plăcere. Avem nevoie de mijloace noi de transport, nu de autobuze din anul 1995 și de tramvaie proaspăt… vopsite. Probabil e o investiție mai mare, dar până la urmă vorbim despre cei ce te-au ales. Fii partenerul corect al ploieștenilor!

Nu o să fac nici rezumatul problemelor din oraș, nici rezumatul promisiunilor tale. Sper numai că există mai mult de un punct comun între cele două și că tu, împreună cu echipa ta, vei reuși să faci tot ce trebuie pentru ca acest oraș să nu mai fie bătaia de joc a altora (nici măcar a ta). Pentru că e frumos să precizez sursa, fotografiile din acest articol sunt preluate de pe pagina ta de facebook, sper din suflet să nu te superi pentru că nu te-am întrebat înainte.

Îți doresc mult succes în noul mandat! Fii partenerul corect al ploieștenilor!

A, și Adi! Nu uita, la alegerile viitoare, eu și generația mea avem drept de vot. Ține-te de treabă!

Reclame

4 gânduri despre „Scrisoare deschisă către noul primar al Ploieștiului

Tu ce părere ai..?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.