Spre deosebire de John, ziua mea de 1 iunie nu a fost atât de dinamică, în sensul că nu am reușit să ajung dintr-un punct în altul pentru a marca toate evenimentele dedicate Zilei Copilului, însă există două despre care îmi doresc să povestesc.

ORA DE CREAȚIE cu Praktiker

Praktiker România a adus în Ploiești, de 1 iunie, o oră de creație și de abilități practice. Andreea, doamna sau domnișoara care m-a invitat să iau parte la această oră a fost drăguță și mi-a trimis niște fotografii și câteva informații, însă din păcate nu am reușit să ajung. Iată ce s-a întâmplat mai exact la atelierul de creație organizat la Școala Gimnazială ”Sfânta Vineri”:

Praktiker_Ora de Creatie Ploiesti_5
Fotocredit: Praktiker

Ne distrăm și ajutăm, la Pik Elegance

La evenimentul organizat de doamnele Marina Cocos, Loredana Chelba și Alexandra Motrescu am fost împreună cu clasa, în calitate de voluntar. Cred că a fost cea mai mare petrecere de 1 iunie dedicată copiilor și părinților acestora. Pe lângă distracție, scopul evenimentului a fost unul caritabil, banii fiind strânși pentru micuța Maya. Cu mine nu prea există fotografii de aici, probabil nu am reprezentat un punct de interes foarte mare pentru fotograf(i), dar mă mulțumesc și cu amintirile. Pe Alexandra o puteți găsi la ALMO, iar pe doamnele Marina și Loredana le găsiți accesând pagina evenimentului. De asemenea, aici poți vedea restul fotografiilor.

Fotocredit: Marius Petre
Fotocredit: Marius Petre

Cam așa mi-am petrecut prima zi din luna iunie.

Reclame

Tu ce părere ai..?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.