Pentru că nu vom participa anul acesta la concursul Eurovision din cauza datoriilor TVR, vom viziona concursul fără Ovidiu, participantul României. Dar cum facem asta dacă nu va fi transmis în România de nici un post de televiziune? Iată!

De curând, Republica Moldova ne-a sărit în ajutor cu propunerea de a participa la Eurovision alături de ei printr-un duet între cei doi participanți ai ambelor țări. Ovidiu Anton a refuzat acest lucru, însă eu nu voi refuza să urmăresc în continuare concursul de pe postul TV al fraților din Basarabia.

„Mă înclin în faţa fraţilor noştri din Moldova, este un gest extraordinar, unic şi nobil. Pentru că ştiu câtă muncă este în pregătirea unui astfel de moment şi cât de important este Eurovisionul pentru cariera unui artist, nu vreau să afectez în vreun fel prestaţia Lidiei pentru care a investit atâta energie. Este o piesă care i se potriveşte de minune şi oricât îmi doresc să fiu pe scena la care am visat, nu pot accepta să o fac aducând riscuri pentru alţi artişti. Eu îmi doresc să cânt la Stockholm, îmi doresc să cânt ‘Moment of Silence’ pentru toţi, români, moldoveni şi pentru fanii Eurovision de pretutindeni […]  Succes, Lidia, este momentul tău şi ai să străluceşti! Mulţumesc încă o data pentru acest gest deosebit. Nu voi uita niciodată”

Sursa: Răspunsul lui Ovidiu Anton pe Facebook la propunerea făcută de R. Moldova

Data semifinalei I 10 mai 2016
Data semifinalei a II-a 12 mai 2016
Data finalei 14 mai 2016

Sursa: Wikipedia

Dacă vrei să vizionezi Eurovision-ul, eu îți recomand să accesezi cele două posturi ale a Instituției Publice Naționale a Audiovizualului TeleRadio Moldova:

TV Moldova 1 | TV Moldova 2

Fotocredit: claypaky.it

 

Reclame

Tu ce părere ai..?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.