Mi-am întrebat câțiva prieteni (și nu numai) cum l-ar caracteriza pe primarul ideal. Am primit fel de fel de răspunsuri, însă după ce le-am conspectat am aflat cum arată portretul primarului dorit de ploieșteni.

„Îmi doresc să facă ceva pentru oraș, să asculte oamenii”

Ploieștenii își doresc un oraș mai curat și, eventual, mai puțin poluat. De altfel, un festival similar Sinaia Forever ar fi binevenit în Ploiești. Pe lângă aceste aspecte, viitorul primar este invitat să arunce o privire asupra calității călătoriilor oferite de Transport Călători Express S.A. Ploiești, dar este rugat și să extindă spațiile pentru bicicliști (asta ca să nu mai fie înjurați în trafic degeaba). Viitorului primar i s-a atras atenția și asupra problemelor cu iluminatul ornamental de sărbători, în speranța că incidentul din iarna lui 2015-2016 nu se va mai repeta. Nu în ultimul rând, comunicarea primarului cu locuitorii orașului a lăsat mult de dorit în ultima perioadă.

„Să nu fie escroc, să nu fie șantajabil…”

De când cu plimbările foștilor primari la DNA, ploieștenii și-au pierdut încrederea în aleșii locali. Principala caracteristică a primarului ideal ar fi corectitudinea, trăsătură ce ar putea curăța imaginea orașului. Îmi doresc să îndeplinească tot ce promite și să aducă Ploieștiul în topul orașelor din România, declară altcineva.

„Vreau să fie alături de elevi”

Și nu doar în (pre)campania electorală, cum au făcut anumiți candidați. Ținând cont că s-a arătat posibilă gratuitatea abonamentelor pentru elevi și faptul că accesul la învățământ nu ar trebui încorsetat de condiționări financiare ale beneficiarului educației, cred că un nou primar ar trebui să se ocupe de un abonament 100% suportat din bugetul local pentru toți minorii în curs de școlarizare.

„Să îi pese de sănătatea noastră!”

Îmi doresc să se facă o verificare serioasă în ceea ce privește locul unde se duc fondurile atribuite sănătății, ar trebui să se pună serios problema Spitalului Județean și a Spitalului de Pediatrie, a adăugat o cititoare.

Opinia ta e la fel de importantă!

Sursă foto

Reclame

Tu ce părere ai..?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.