Se apropie 11Even-ul

Cred că ploieștenii sunt deja familiarizați cu evenimentele 11Even Experiences. În 2014 a avut loc prima conferință de acest gen. Acela a fost momentul în care am devenit interesat de acest tip de evenimente și de poveștile oamenilor ce au fost prezenți în fața mea, în acele clipe.


Experiențe din 2014

Prima mea tangentă cu evenimentele propuse de 11Even Ploiești a fost ediția din anul 2014 a conferinței 11Even Experiences. La momentul respectiv, foarte puțini speakeri îmi erau cunoscuți. Cu ceilalți vorbitori am făcut cunoștință ori în pauza (scurtă) dintre cele două panel-uri, ori la finalul conferinței.

Evenimentul socio-cultural creat de 11even Experiences este desfasurat in alte 11 orase, printre care si Ploiesti. Scopul evenimentului sunt povestile adevarate din spatele unor oameni de succes. Evenimentul va fi moderat de Mihaela Tatu si ii va avea ca speakeri pe 11 dintre personalitatile contemporane ale Ploiestiului: Leonard Doroftei, Peter Barta, Cristina Manole, Eugen Cristescu, Paul Olteanu, Paul Dumbravanu, Corina Ungureanu, Lucian Aldescu, Adrian Soare, Cezar Ouatu si Zoia Zarnescu.

Sursa: BogDinu Blog / 3 mai 2014

 Abia la câteva zile după ce s-a terminat evenimentul mi-am dat seama că au fost lucruri pe care le-am învățat din cele 11 povești (12, cu cea a doamnei Tatu) și pe care aș putea să le aplic atât zi de zi, cât și în relațiile interumane cu cei din jurul meu.

Iulian Serban, Florin Ionita, Claudia Iordache și Cristi Ilie. 4 nume. 4 persoane. Ei au adus acest eveniment și în Ploiești și ne-au oferit experiența pe care acum o căutăm la o grămadă de alte conferințe, dar pe care, din păcate, rar o găsim.

Cred ca am ascultat cele mai bune povesti din care am avut de invatat diferite lucuri. Lucruri ce nu se invata in scoala, exact cum ne-a marturisit si Paul Olteanu in discursul lui despre…agricultura.

Sursa: BogDinu Blog / 3 mai 2014


Experiențe din 2015

11248069_468650076621378_3277557598054957485_o
11Even Exp. 2015 / Sursă: sorinpetculescu.ro

Eeeeeee, aici treaba era deja alta! Am mai crescut cu un an, am ajuns la liceu, am învățat lucruri noi, am fost mai relaxat în preajma persoanelor pe care deja le cunoșteam, iar atmosfera a fost mult mai călduroasă. Probabil spun asta pentru că, de data asta, conferința s-a desfășurat într-o sală mai cunoscută ploieștenilor, puțin mai dotată și puțin mai încăpătoare. Mi-am dat seama că aceiași oameni ce au pus prima conferință 11Even Ploiești pe picioare au învățat din propriile și micile greșeli și au organizat un eveniment de +11 ori mai bun decât precedentul.

Unul dintre cele mai importante evenimente ce are loc pentru a doua oară în Ploieşti este 11even experiences. Pentru cei care nu cunosc conceptul, vă pot spune pe scurt că este vorba despre o experienţă socio-culturală din care fiecare participant culege cele mai bune poveşti. Şi de această dată, publicul va avea parte de 11 oameni frumoşi şi dornici să-şi expună momentele cheie ale vieţii, momente care ar putea provoca declicul în rândul celor prinşi în aventura 11even.

Sursa: JohnCristea.ro / mai 2015

Apropo de organizatori… Vreau să îi mulțumesc întregii echipe, în special lui Iulian, pentru că a insistat să iau parte la acest eveniment, deși eram puțin nesigur pe mine și nu știam dacă o să mă potrivesc cum trebuie în peisaj. Din fericire, organizatorii au avut dreptate, m-au încurajat și m-au învățat că, indiferent de oportunitate, nu am nimic de pierdut.

Să nu uit! Au existat și concursuri. Am fost unul dintre câștigători. M-am simțit apreciat în cadrul unui eveniment care însemna (și încă înseamnă) o grămadă de lucruri pentru mine. A fost un moment cu adevărat special.


Experiențe din 2016

Anul acesta, echipa de organizare este formată din: Cristi Ilie, Iulian Șerban, Sorin Prahoveanu, Denis Bulgaru, Ana Alexiu, Alin Radu, Claudia Iordache. Pe lângă aceștia, Arina Bircu și Andreea Stefania, două eleve care s-au oferit voluntare pentru organizarea acestui eveniment, se alătură echipei. Abia aștept să fiu surprins:)

11even Experiences Ploiești – Puncte de cotitură – Momente care schimbă vieți.

Evenimentele 11even Experiences sunt evenimente care pun accent pe experiențe de viață, oameni, modele, informații și idei.

În cadrul evenimentelor 11even aducem în același spațiu persoane care au trecut prin experiențe deosebite care merită împărtășite cu oameni aflați în căutare de exemple practice și relevante pentru dezvoltarea lor personală și profesională.

Pentru a treia oară la Ploiești, conferințele 11even Experiences atrag comunitatea la un eveniment cu povești motivaționale și inspiraționale.

11 speakeri – 11 povești de viață – 11 momente care au schimbat vieți.

Vă așteptăm la un eveniment excepțional alături de 11 invitați deosebiți, momente speciale și multe alte surprize!

Sursa: 11even Experiences Ploiești

Găsești aici toate detaliile!

Reclame

Tu ce părere ai..?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.