De aproape un an, febra Escape Room-urilor a ajuns și în Ploiești. În sfârșit, ploieștenii au avut și alte ocazii pentru a ieși în oraș, în afară de shaorma, film și bere. După apariția unui număr important de escape-uri, la un an distanță, două dintre ele se pregătesc să abandoneze Ploieștiul. Printre cele două escape-uri se numără și Escape Room Now

Cu două camere de evadare la activ, Escape Room Now e singurul joc live de evadare din Ploiești cu care am colaborat pe aproape toată durata existenței lor. M-am distrat pe cinste împreună cu ei, atât în camerele de evadare, cât și în exteriorul acestora. Când restul echipei din care făceam parte avea sesiuni de brainstorming, eu stăteam și studiam recuzita din toate unghiurile posibile, deși în stație mi se striga clar că nu e absolut nimic sub parchet sau să nu mă mai cațăr pe pereți în căutarea unei camere secrete.

Alături de ei am organizat și concursul de pe 1 Decembrie, „Hai la Escape!”. A fost primul concurs făcut pe acest blog și cu siguranță cel mai important pentru mine.

12391881_430989753776656_8486216421110736309_n.png
Cele două echipe câștigătoare ale concursului „Hai la Escape!”

Deși feedback-ul tuturor celor care ne-au vizitat a fost foarte bun găsind în Escape Room o modalitate inedită și inteligentă de timp liber, impactul la nivelul orașului și împrejurimilor este destul de modest – chiar dacă colegii noștri de la alte camere de Escape au contribuit substanțial la răspândirea ideii acestui joc în Ploiești încă din vara lui 2015. Se pare că… tot mirajul capitalei atrage populația Ploieștiului spre distracție, în timp ce alții preferă vizitele constante pe weekend numai în… mall-uri – „fun” la shopping așadar.

(Sursa: Escape Room Now)

Evident, Escape Room Now a fost numai un proiect pus pe picioare de o familie minunată. Cu siguranță urmează și alte proiecte. Nu sunt ei oameni de stat în casă și privit la TV. V-am mai spus cât de mult iubesc persoanele implicate?

P.S.: Guys, mulțumesc pentru tot! 

Sursă foto: 2.bp.blogspot.com

Reclame

Tu ce părere ai..?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.