Probabil v-ați prins deja din toate postările de pe facebook că Blogosfera PraHoveană a avut cel de-al doilea meeting luni, la Bistro Boema. De data asta nu am mai ținut un feed live cu detaliile din interior, însă le puteți afla aici. 

Cred că înainte să încep să povestesc, mai bine vă spun cu ce se ocupă Blogosfera și din cine e alcătuită:

PH_blogmeet_2016_ed2-01.jpgBlogosfera PH este alcătuită din toate persoanele din Ploiești și din împrejurimi ce scriu diverse chestii pe blogurile personale (sau nu). Mie îmi place să cred că e de fapt compusă numai din persoanele ce se implică în această comunitate și încearcă să consolideze noi relații cu restul bloggerilor. Mie.

La această întâlnire am făcut o scurtă recapitulare despre cine suntem fiecare și cu ce ne ocupăm. Am aflat că nu sunt singurul Bogdan din grup și că Maria încă nu și-a făcut blog, așa că v-am dat link către profilul ei de twitter ca să o stalkeriți acolo.

După ce ne-am prezentat și ne-am luat unul pe altul la întrebări, Dragoș ne-a încântat cu o minunată prezentare, dar nu înainte de a ne face instructajul și de a ne pune să jurăm cu mâna pe diverse obiecte că nu vom scrie pe blog despre asta, așa că probabil nu veți afla niciodată despre ce a fost prezentarea (așa arată o poveste cu final tragic). Totuși, Vali Ovidiu a făcut câteva poze pe ascuns la ecranul pe care era proiectată prezentarea, așa că dacă reușiți să negociați o sumă convenabilă cu el, poate poate… Apropo, pozele din articol sunt furate tot de la el de pe site… iar :))

Vezi aici cum a decurs primul Blogmeet PH al anului 2016

PH_blogmeet_2016_ed2-06
Eu și Anca, scriam poezii

Imediat cum am ajuns la Blogmeet le-am dat bătaie de cap atât lui Sebastian, cât și lui Andrei cu un QR code pregătit special pentru întâlnire. Într-un final, tot la metoda tradițională au apelat: au accesat direct link-ul. Anca, în schimb, nu s-a complicat cu așa ceva. A pus cartonașul cu QR-ul la loc sigur, în husa telefonului, și a rămas concentrată pe discuția din offline. A, să nu uit! Mai nou, Anca a trecut pe .ro. Puțin mai târziu ni s-a alăturat și Andra, o fată care a început de curând să scrie chestii destul de frumoase pe blog. Nu prea le am cu arta poetică, însă dacă vă interesează puteți să îi vizitați blogul. Pentru că a fost la primul ei Blogmeet organizat de Blogosfera PraHoveană am iertat-o pentru timiditate.

Sursă foto: Maestrul ValiOvidiu.ro

 

 

 

 

Reclame

Tu ce părere ai..?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.