Cum nu mi-am pierdut degeaba 5 ore din viață

Bine, recunosc că au fost 4 ore și 30 de minute, pe ceas, dar nu deranjează pe nimeni dacă mai pun câteva minute din partea mea. Greșit, nu le-am dormit, ci le-am petrecut la primul BlogMeet pe anul 2016 ce a avut loc în Prahova. De ce consider că nu mi-am pierdut timpul? Pentru că am învățat lucruri. Știi care a fost cel mai important lucru învățat ieri?

„O zi în care nu ai învățat nimic e o zi pierdută”

În niciun caz nu o să încep să o dau pe motivaționale, dar ce am aflat eu azi consider că merită să afle toată lumea. Expresia de mai sus știu că e super întâlnită pe diversele poze distribuite pe facebook de personalități precum Teo Trandafir sau mama ta, însă până nu apare și o explicație pertinentă, parcă nu mi se pare chiar atât de interesantă sau de adevărată. Nu o să pot să citez exact ce mi-a spus Vlad, dar o să încerc să reproduc pe cât de mult posibil:

Fiecare zi pe care o trăim își are un rost în evoluția noastră ca oameni. Putem să catalogăm o zi ca fiind pierdută atunci când, în ciuda banilor aruncați pe băutura consumată alături de prieteni, pe volumul de fast-food pe care îl consumăm sau pe numărul de articole vestimentare cumpărate din dorința de a fi în trend, nu învățăm nimic nou. O zi în care nu ai învățat nimic e o zi pierdută. De ce am vrut să încep articolul cu asta? Pentru că ziua de azi nu am pierdut-o: am învățat cum să nu îți pierzi o zi din viață. Pare un fel de inception, dar chiar mi-a rămas în minte treaba asta.

De altfel, tot azi am aflat și o chestie importantă pe care o voi pune în aplicare și care sigur vă va încânta atât pe voi, cât și pe mine. O să revin curând cu un articol pe tema asta pentru a vă oferi toate informațiile necesare și pentru a vă da ocazia să îmi oferiți și un feedback.

Revenind la capitolul dezvoltare personală, la eveniment au fost prezenți și bloggeri ce au lucrat sau încă mai lucrează în presă, indiferent că e locală sau națională. Înafară de inegalabilul John Cristea (căruia nu știu de unde să îi mai dau link, pentru că îmi dă de ales între tag-ul cu același nume de pe blogul meu, blogul lui, sau chiar pagina emisiunii – pagină pe care vă invit să o lăikuiți), au fost prezenți la eveniment și Claudius Dociu, un blogger cu toate calitățile, inclusiv cele de speaker, și Gabriel Ioniță, o persoană pasionată de ceea ce face și care abordează diverse subiecte pe cele trei bloguri ale sale (1,2,3).

 Pe lângă autorii pe care îi cunoșteam deja de la întâlnirile trecute (Marin Apostol, Robert Burcea, Sebastian Ștefan, Vali Ovidiu, StrofoDragoș Șchiopu, dar și Dana Șchiopu) și-au făcut apariția persoane noi mie: Vlad Petre (v-am lăsat aici canalul lui de Youtube, are niște idei faine), Maria Pîrvulescu, care ne-a promis pe degețelul mic că o să își lanseze în curând un blog personal, Anca Stan, care se pregătește să își relanseze blogul și Bogdan Cătuneanu, la adresa căruia am, evident, numai cuvinte de laudă.

Am zis să fac mulțumirile de onoare la final. Acest eveniment a fost organizat de către Dragoș Șchiopu, cu ajutorul Zappa Club. Mulțumim pentru sucurile moca și pentru ocazia de a ne fura unul altuia ideile de articole :))

Sursă foto: ValiOvidiu.ro

Reclame

4 gânduri despre „Cum nu mi-am pierdut degeaba 5 ore din viață

Tu ce părere ai..?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.