Asta nu știu să vă zic, în schimb pot să vă spun ce au căutat (și găsit) strict pe blogul ăsta. Anul 2015 a fost un an al informațiilor, un an în care oamenii au vrut să fie la curent.. și au fost. Un an în care „strada” și blogurile sau ziarele online au mers mână în mână. Vă propun o retrospectivă a acestei colaborări din anul ce se apropie de final.

25%

dintre căutările pe Google ce au fost redirecționate către acest blog au fost legate de campania cu badge-uri #BobocÎn, campanie desfășurată al doilea an la rând.

23%

dintre căutări au fost legate de evenimentele ce se petrec sau s-au petrecut în oraș sau în apropierea lui. Mulți ploieșteni au găsit acest blog o sursă solidă de informare, cel puțin pe plan local.

18%

dintre persoanele ce au apelat la butonul de search au fost interesate de TV, îndeosebi de emisiunea ”Generația lui John”, producție difuzată de luni până vineri, de la ora 19:00, pe postul de televiziune PrahovaTV.

8%

dintre căutări au fost referitoare la fenomenul Escape Room, apărut anul acesta și în Ploiești. Între timp am făcut și un parteneriat între blog și unul dintre cele mai înfloritoare escape-uri din oraș.

8%

dintre autorii căutărilor au verificat articolele atât pe teme educaționale, cât și postările despre sistemul educațional, prezente pe acest blog. Totodată, de-a lungul anului 2015, articolele din acest domeniu au fost cele mai apreciate.

6%

dintre cititori au dorit să găsească pe acest blog mai multe articole motivaționale pentru dobândirea respectului de sine, dar și pentru câștigarea respectului celor din jur.

5%

dintre căutările pe acest blog au fost făcute în dorința de a ajuta și de a fi alături de Mădălin Ivan.

4%

dintre căutări au avut legătură cu Moș Cioceanu și cu povestea vieții sale.

3%

dintre persoanele ce au făcut căutări pe acest blog au fost interesate de prima hartă cu cișmelele din Ploiești, oferită exclusiv de/pe acest blog. O poți vedea și tu aici.

Reclame

Tu ce părere ai..?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.