Au fost desemnați cei mai cei invitați din emisiunea „Generația lui John”, sezonul 4, anul 2015. Evident, sezonul încă nu a luat sfârșit, dar anul e cel important în acest caz. Așadar, iată-i:

Cea mai frumoasă invitată

este CRSTINA COLȚ, jurnalista care le-a furat și ne-a furat inimile cu un număr de 2851 voturi. Pe locul doi se află Patricia Stoica, la o diferență de 194 voturi, iar pe locul 3 Adina Radu, cu 1023 voturi.

Cel mai arătos invitat

al acestui an este ALEXANDRU TITE, conform voturilor telespectatorilor (sau telespectatoarelor). Cu mult mai puține voturi decât sexul frumos, cel mai chipeș invitat a ieșit învingător cu 747 voturi. Imediat după, cu un număr de 610 voturi se află Robert Anghel, un elev al Colegiului Economic „Virgil Madgearu” Ploiești și un petrolist înrăit, din câte am observat eu din poze. Nu uităm nici de locul 3, ocupat de Cristian Negoiță. Acesta a acumulat fix 600 de voturi.

Cel mai relevant invitat

suuuunt eu! Glumesc, evident.. Domn’ profesor MIHAIL KARAGHIAUR se află pe primul loc. Trebuie să recunosc că printre acele 4007 voturi de care se bucură, unul îmi aparține și vreau să îl felicit pe această cale! Pe locul 2 se află d-l Marius Fenichiu, având un total de 3295 voturi, iar locul 3 este ocupat de Beatrice Tuinete, care și-a pus la punct o campanie serioasă de promovare în mediul online și pe care am urmărit-o și apreciat-o.

Eu mă aflu, în același top, pe locul 7 și am un număr de 231 voturi. Sincer, sunt plăcut surprins și vă mulțumesc tuturor celor ce m-ați votat! V-aș ține minte și mulțumi personal, dar na.. e vot anonim. Ca să nu ziceți că vă mint, aveți aici dovada. Oricum, vă am la suflețel!

Reclame

Tu ce părere ai..?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.