Bogdinu.cf și Escape Room Now Ploiești te așteaptă la distracție! Punem la bătaie un voucher pentru o echipă de 5 persoane la cel mai nou joc de evadare din Ploiești.

În cazul în care echipa ta va fi desemnată câștigătoare, tu împreună cu patru prieteni de-ai tai vei putea intra la un joc de escape gratuit, economisind astfel 40 ron / persoană.

Update 30/11 | Stop vot!

Punem punct celei de-a doua etape a concursului. Procesul de vot a luat sfârșit, iar pe data de 1 Decembrie vom anunța oficial câștigătorul concursului (indentificabil deja pe pagina de Facebook).

De altfel, vă mulțumim tuturor celorlalți pentru participarea la concurs. Chiar dacă nu ați câștigat voucher-ul pus la bătaie, Escape Room Now Ploiești în continuare vă așteaptă la joc! Mulțumim pentru participare!

 

Care e deadline-ul?

Te poți înscrie până pe data de 26 Noiembrie. Echipa câștigătoare va fi aleasă și anunțată pe data de 1 Decembrie. Până pe data de 1 Decembrie, argumentele fiecărei echipe urmează să fie votate de către susținători. Ziua jocului va fi aleasă de echipa respectivă, după terminarea concursului.

Ce este un Escape Room?

Escape Room este un joc „live” de evadare care necesită ca jucătorii să lucreze împreună în vederea rezolvării unor puzzle-uri, jocuri logice pentru a scăpa dintr-o cameră în care sunt închiși de bunăvoie. Toate acestea înainte ca timpul maxim – 60 de minute – să se scurgă. Echipa participantă are posibilitatea de a-și utiliza inteligența, intuiția, logica și mai ales abilitățile de comunicare pentru a realiza o sarcină distractivă care îi va destinde cât pentru toată săptămâna! (Sursa: escaperoomploiesti.ro / Mai multe info tot aici).

 

Reclame

Tu ce părere ai..?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.