„Îmi doresc..” revine!

Similar anilor trecuți, echipa proiectului dorește să vă afle toate dorințele, mici sau mari, serioase sau neserioase. Noi credem că dorințele devin posibile doar atunci când sunt cunoscute. Edițiile trecute au ieșit cu mult mai bine decât ne-am fi așteptat, însă de data asta ne dorim cât mai multe dorințe în conceptul de „Cutia dorințelor”. Fotografiile vor fi realizate, ca și în anii precedenți, de Teo Roșca Photography.

(Descrierea evenimentului, Facebook)

Cu siguranță, dacă nu ai participat la ediția de anul trecut, cel puțin ai auzit de ea. Știm că ești curios și entuziasmat, sau ă, indiferent dacă ai dorințele pregătite, dacă eziți până în ultima clipă sau dacă nu știi   concret ce îți dorești. Scopul evenimentului este acela de a te aduce alături de prietenii tăi și de a vă împărtăși dorințele ascunse sau nu.

Untitled25

(Foto „Îmi doresc..” 2014, Facebook/Teo Roșca Photography)

În cazul în care nu vei ajunge (la timp) la meeting îți garantez că tot evenimentul va fi filmat și difuzat aici, pe blog, cât și în emisiunea Generația lui John, difuzată PrahovaTV și pe www.prahovatv.ro. Generația lui John este o emisiune locală de divertisment şi educaţie, cu difuzare de luni până vineri, incepând cu ora 17:30, pe postul de televiziune Prahova TV.

„Ediția de anul trecut a fost mai mult decat satisfăcătoare. Pentru mine, cel putin, a fost uluitor. Nu e vorba de numărul de oameni care au venit, nici de publicitate. E vorba de energia pozitivă pe care am oferit-o și primit-o. Cat despre ediția din Septembrie, eu și colegii mei suntem de părere că trebuie să depășească așteptările oamenilor. Oamenii spun că nu e ceva nou, ceva original. Eu sunt de părere că dacă ceva nu e stricat, nu îl repari, așa că ediția de anul acesta va avea același concept, însă mult mai bine organizat.”

(Teo Roșca pentru bogdinu.cf despre proiectul „Îmi doresc..” / Foto: Facebook)

Ediția de anul acesta va începe de la ora 18:00, în fața Casei de Cultură a Sindicatelor!

Dorințele deja au început să curgă pe pagina evenimentului. Te așteptăm și pe tine să ne împărtășești propriile dorințe, asta în cazul în care nu mai ai răbdare până pe 1 septembrie 😀 Vezi aici cât timp a mai rămas până la începerea evenimentului.

Untitled

Reclame

Tu ce părere ai..?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.