Despre Supercupa României la Handbal

Pe data de 19 august, miercuri adică, se va disputa Supercupa României la Handbal (sezonul 2015-2016). Cele două meciuri principale ale evenimentului vor fi jucate în București, la Sala Polivalentă. Finala masculină dintre H.C.M. Minaur Baia Mare și Energia Târgu Jiu se va juca de la ora 17:00, iar de la ora 20:00 va începe finala feminină, dintre H.C.M. Baia Mare (deținatoarea trofeului) și C.S.M. București, conform comunicatului de presă pus la dispoziție de către Federația Română de Handbal.

Le recomand persoanelor care sunt libere în data respectivă să treacă ori pe la magazinele partenere, ori să dea un search rapid către Eventim și să își achiziționeze câte un bilet. Prețurile nu sunt deloc exagerate, iar Supercupa se va juca în condiții de maximă securitate.

Paza și protecția evenimentului vor fi asigurate de una dintre cele mai influente companii naționale de securitate, Caldo Privat SecurityAvând această garanție vă pot asigura de faptul că evenimentul se va desfășura într-un cadru civilizat, lipsit de incidente în tribunele suporterilor.

Caldo Privat Security este o companie națională înființată în 2007, licențiată, conform Legii nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecției persoanelor, cu Licența nr. 1087/P/2007 și pentru activitatea de proiectare, instalare, modificare, întreținere a componentelor și a sistemelor de alarmare împotriva efracției cu Licența nr. 2330/ T /2011.

Printre altele, Caldo Privat Security a asigurat protecția și la alte evenimente precum „Marșului Cavaleriei Americane” prin Ploiești, Gala Black Cage Turnament – Bârlad; de asemenea, aceștia s-au ocupat și de paza și escorta Echipei Naționale de Fotbal a României.

Cum spuneam, vă invit cu drag la  Supercupa României la Handbal (sezonul 2015-2016).

Reclame

Tu ce părere ai..?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.