Își deschide careva o pensiune?

Am găsit de curând o firmă care produce articole textile pentru hoteluri și pensiuni, mai exact lenjerii de pat, perne, fețe de masă…

Pe undeva pe site am văzut și un halat tip halat baie specific hotelurilor ce se respectă atât pe ele, cât și pe clienții lor.. deci dacă îți deschizi o pensiune sau un hotel, site-ul ăsta te poate ajuta destul de mult.

Cu o mai mare exactitate, pe site putem găsi perne, pilote, lenjerii de pat, prosoape, perne lavabile umplute cu puf siliconizat, tratate antialergic și antiseptic (ceea ce e fain), perne umplute cu puf/pana de gâscă, pilote cu umplutura sintetică, pilote umplute cu puf de gâscă, protecții pentru saltea, fețe de masă, naproane, șervete, prosoape, preșuri și halate de baie (cum am precizat și anterior).

La toate produsele menționate anterior, producătorul oferă o garanție de minim 12 luni.

Am observat, însă, că anumite lenjerii de pat au și un damast floral (100% bumbac, greutate de 130gr /m2, contracție la apă de 3-5%, spălare la temperaturi de până la 90 de grade… asta în cazul în care te interesau detaliile astea), adică au efectiv niște modele foarte drăguțe cu floricele, doar că arată mai fain decât de obicei.. Mai bine intră pe site și uită-te tu la pozele disponibile; ai link-ul mai sus.

În portofoliul celor de la InterTony SRL sunt prezente hoteluri precum Hotel Medieval (5*) Alba Iulia, Hotel Minerva (4*) București, Hotel Daily Plaza (4*) Suceava, Hotel Sf. Petru (4*) Surianu – Valea Sebeșului, Hotel Savoy (4*) Mamaia, Hotel Bielman (3*) Brașov, Hotel Piatra Mare (3*) Poiana Brașov, Hotel Imperial (3*) Iași, dar și pensiuni precum Jojo – Herculane. Majoritatea hotelurilor enumerate aici nu le-am vizitat, însă din fotografiile prezente pe internet par hoteluri serioase și responsabile, lucru care nu poate decât să mă încânte și să îi facă pe cei ce lucrează la firma despre care vorbesc mândri că portofoliul lor este atât de bogat și de „consistent”, atât din punct de vedere al numeroaselor hoteluri, ci și din punct de vedere al calității; Niciun hotel din cele precizate nu are mai puțin de trei stele, ceea ce este încurajator atât pentru noi, turiștii, cât și pentru personalul atât hotelier, cât și din spatele companiei de produse textile.

Prețurile nu le-am găsit pe site, probabil nu m-am uitat destul de atent, sau probabil nu sunt afișate, însă nu cred că nu se află în raport cu calitatea produselor. Cine este curios și vrea să afle neaparat se poate interesa printr-un e-mail adresat companiei; cu siguranță răspunsul va fi prompt și folositor.

După o privire aruncată atent peste site-ul lor, serviciile prestate de companie mi se par, din fotografii, unele de nota 10. De asemenea sunt destul de sigur că persoanele ce țin în picioare firma sunt profesioniste și au experiența necesară în domeniu pentru a vă oferi confortul necesar, cum de altfel precizează și ei chiar pe prima pagină a site-ului: „Prin seriozitatea si flexibilitatea noastra , incercam si credem ca reusim sa multumim toti clientii nostri”.

În concluzie, eu îi recomand pe băieții de la InterTony SR și îi încurajez și pe managerii de hoteluri și pensiuni să apeleze cu încredere.

Acest articol a fost sponsorizat.

Reclame

Tu ce părere ai..?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.