Cum am ajuns să scriu despre culturism…

Trebuie să recunosc, nu prea le am cu exercițiile fizice, nicidecum cu ceea ce înseamnă culturismul. Însă, dacă într-o zi o să îmi dau seama că vreau să mă orientez către așa ceva, pot spune că am găsit site-ul potrivit.

Antrenament culturism – două cuvinte cu care, dacă le luăm separat, sunt paralel; iar dacă le luăm împreună sunt puțin mai rău. Chiar și așa trebuie să recunosc că mereu i-am apreciat pe băieții ăia musculoși care apar în reclamele televizate la băuturi carbogazoase, însă ca simplu consumator de shaorma nu mi-am propus să ajung în acel stadiu. Mereu am privit culturismul ca pe un sport extrem practicat doar de cei mai buni (și aici țin să precizez că nu încurajez pe nimeni să aleagă drumul acesta, cum de altfel nu sugerez nimănui să îl ocolească).

Să revenim la site… Platforma nu este dedicată strict viitorilor culturiști, ci și atleților de ocazie ce doresc pur și simplu să se mențină în formă prin exerciții fizice și fitness. Site-ul este împărțit în două rubrici, prima secțiune fiind un magazin online de unde se pot achiziționa atât suplimente nutritive, cât și aparate speciale destinate exercițiilor fizice la domiciliu. De asemenea, din shop-ul online se pot cumpăra și produse cosmetice pentru sportivi, pentru solar, produse de înfrumusețare, pentru culturiști, pentru igienă și, nu în ultimul rând, aparate cosmetice cum ar fi aparatele de masaj. De precizat că în magazinul online se pot găsi și accesorii și echipamente destinate practicanților de arte marțiale. Cea de-a doua secțiune a site-ului este de fapt un fel de mini-blog cu articole ce conțin recomandări din domeniul culturismului și răspunsuri la diverse întrebări adresate în mod frecvent de persoanele ce doresc să ajungă la anumite rezultate prezente pe website.

Producătorii recomandați de site-ul citat anterior sunt: Pro Nutrition, Nutrend, Olimp Sport Nutrition, Optimum Nutrition, Amix, BSN, MuscleTech, MuscleMeds, Body.Builder, Animal Park, Scitec Nutrition, BioTech USA, Brutal Nutrition și Full Force. De asemenea, de stocul shop-ului se mai ocupă și producători precum 360 Gears, AbsoRice, ANS, Beurer, BH Fitness, Body Atack, Body-Sculpture, BodySolid, Bremshey, Cellucor, Fitoline, Dymatize, EFX, Everlast, Grenade, Highland, IronMaxx, Kettler, Labrada, Mad Max, MHN, MHP, MusclePharm, Mutant, Myprotein, Natrol, Netamin, NordicTrack, Peak, Pharma First, Pharmekal Health, Pink Fit, PowerTrack, Pro-Form, Respect, Robust, Ruilin Rising, Schiff, Spartan, Stoci, Superior 14, Superwell, Swanson, Budo-Sport, Trec Nutrition, Tunturi, Twinlab, Universal, VitaKing, VitaLife, Vitamin Station, Walmark, Weider, Weider Nutrition, WS-Teleshop și YE Nutrition.

În continuare îi încurajez pe toți cei ce au început în acest domeniu și le țin pumnii. De asemenea, acest articol a fost sponsorizat.

Reclame

Tu ce părere ai..?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.