Firmă de contabilitate?

Contabilitatea a fost și va rămâne o acțiune ce necesită atenție și dedicare. 

De multe ori nu avem răbdarea necesară, nu ne aflăm în cea mai bună stare sau suntem depășiți de cantitatea de informație și simțim nevoia unui ajutor de nădejde. Au fost o grămadă de ori în care am căutat cu toții pe cineva care să cunoască ce înseamnă contabilitatea. Din fericire există diverse firme și instituții ce se ocupă cu astfel de servicii. Aici am plasat link-ul către un exemplu de firma de contabilitate, te invit să le verifici site-ul. În altă ordine de idei, în cazul în care nu ești cunoscător și nu știi în ce constă termenul de contabilitate, ei bine propun să verificăm cuvântul în dex:

CONTABILITÁTE,contabilități,s. f.1. Ansamblul operațiilor de înregistrare, pe baza unor norme și reguli speciale, a mișcării fondurilor și materialelor într-o unitate economică; evidență contabilă. ♦ Secție, birou într-o unitate economică unde se fac aceste lucrări de contabilitate (1). 2. Știință care se ocupă cu teoria acestor operații. – Din fr.comptabilité.

Cu alte cuvinte, dacă ai nevoie de un contabil bun în interes personal, sau pentru o firmă mică, medie sau corporate poți apela cu încredere la serviciile oferite de băieții menționați mai sus. Am intrat și eu pe site-ul lor și lista de servicii este una variată, iar tarifele sunt foarte convenabile, raportul calitate – preț fiind vizibil „cu ochiul liber”.

De asemenea, au și un blog drăguț pe care redactează și postează diverse articole interesante pentru persoanele atrase de acest domeniu, pentru potențialii clienți sau pentru persoanele interesate de serviciile oferite de ei.

Statisticile prezente pe site-ul lor web nu arată rău, dovadă a faptului că firma respectivă este una de încredere și destul de accesată. Acesta ar fi unul dintre motivele pentru care îi recomand, celălalt ar fi articolele de pe blog și serviciile însoțite de rezultatele pe care le oferă clienților.

Eu momentan nu am nevoie de astfel de servii, însă în cazul în care voi avea nevoie de un contabil cu siguranță voi apela la firma respectivă din simplul motiv că oferă un aer de profesionalism și știu să le atragă atenția clienților și potențialilor clienți (n.r. eu). Părerea mea referitoare la o potențială recomandare în materie de firmă de contabilitate rămâne în continuare aceeași și prin acest articol doresc să o împărtășesc și cu tine, și cu voi. Aveți site-ul, după cum am mai spus, în primele paragrafe. Succes !

» Acest articol este sponsorizat «

Reclame

Tu ce părere ai..?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.